Top 5 beste clitoris vibrators

Beste clitoris vibrators

Op zoek naar de beste clitoris vibrator? Deze vibrator is speciaal ontworpen ter stimulatie van de clitoris. De clitoris is het meest seksueel gevoelige plekje bij de vrouw en dit maakt de clitoris vibrator dan ook een zeer populair onder vrouwen! Zelfs vrouwen die maar moeilijk kunnen klaar komen, hebben baat bij een clit vibrator!

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten clitoris vibrators op de markt. Op basis van kwaliteit, prijs, design en reviews hebben wij de beste clitoris vibrators voor jou geselecteerd, je vindt ze hieronder:

De beste clitoris vibrators in één overzicht


1. Satisfyer Pro 2 Generation 3

Satisfyer Pro 2 Generation 3

Maak kennis met de nieuwe Satisfyer Pro 2 Generation 3! Deze beste clitoris vibrator is dé opvolger van de welbekende Satisfyer Pro 2. De vibrator is nu nog beter en is uitgebreid met nieuwe functies. De Satisfyer Generation 3 laat je ongekende hoogtepunten ervaren dankzij het nabootsen van sensuele golven van pulserend water. Een totaal nieuwe beleving van clitoris stimulatie en eentje die je absoluut wilt uit proberen.

Een musthave voor ieders nachtkastje! De clitoris vibrator bevat 12 luchdrukstanden, is oplaadbaar en waterproof. Daarnaast wordt de toy geleverd inclusief USB-oplaadkabel, garantie en twee siliconen opzet kapjes. Voor welke kleur ga jij? Wijnrood, lila of zwart?

Luchtdrukstanden: 12
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 59,99


2. Womanizer Premium 2

Womanizer Premium

Uiteraard mag de Womanizer Premium 2 ook niet ontbreken in dit rijtje met de beste clitoris vibrators! Deze toy is voorzien van een uniek smart-silence technologie, waardoor je in alle stilte en privacy kunt genieten. Deze clitoris stimulator is in één woord: pure luxe. De bewezen kwaliteit straalt de Premium 2 uit en ervaar je ook bij het gebruik.

De clitoris wordt door deze elegante vibrator enorm verwend door middel van pulserende luchtdrukgolven. Een unieke vorm van clitoris stimulatie zonder direct huid contact. Voor de rest is deze clitoris stimulator voorzien van 14 verschillende standen, is deze oplaadbaar en wordt geleverd inclusief 2 opzetkapjes en katoenen opbergzakje.

Pulserendestanden: 14
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 199,00


3. FemmeGasm Tapp 2

FeelzToys FemmeGasm

Dit is de FemmeGasm Tapp 2: een clitoris vibrator met 2 motoren en die zowel met vibraties als pulsaties werkt. Deze vibrator stimuleert de clitoris op een zeer gerichte manier wat bij veel vrouwen zorgt voor een hemels orgasme. Het enige wat je hoeft te doen is de toy op de clitoris zetten en vervolgens deze aan doen. De FemmeGasm Tapp 2 doet al het werk en laat je genieten van maar liefst 12 verschillende standen en patronen.

De clitoris stimulator is zowel oplaadbaar als waterproof en is bekleed met lichaamsveilig siliconen. Wat ons betreft is dit een van de beste clitoris vibrators die zowel met vibraties als pulsaties werkt.

Vibratie standen: 12
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 29,99


4. LELO Sona 2 Clitoris Vibrator

LELO Sona Vibrator

De LELO Sona 2: een klassieker onder clitoris vibrators! Deze toy verdiend ook absoluut een plekje in deze top 5 aan beste clitoris vibrators. De vibrator stimuleert de clitoris op een pulserende/zuigende manier, wat zorgt voor een totaal nieuwe sensatie en ervaring. De Sona 2 zuigt als het ware de clitoris op een lichte manier naar binnen, waardoor deze opzwelt en nog gevoeliger wordt.

Door de daarnaast pulserende golven ervaar je als gebruiker een overweldigend lekker gevoel. Wat uiteindelijk kan resulteren in een orgasme! Deze beste clitoris vibrator van LELO heeft 12 verschillende pulsatie standen, is oplaadbaar en 100% waterproof.

Vibratie standen: 12
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 109,99


5. Senzi Pin Point Vibrator

Ben jij al bekend met een pin point vibrator? Dit is een puntachtige vibrator met aan het uiteinde een bolletje. Het bolletje dient tegen te clitoris aangehouden te worden en zorgt voor een zeer gerichte en intense stimulatie. Naast de clitoris kan je de vibrator ook gebruiken om andere erogene zones mee te stimuleren.

De Senza Pint Point vibrator is een van de beste clitoris vibrators voor zeer gerichte stimulatie. De vibrator heeft 12 verschillende standen, is waterproof en oplaadbaar. Deze toy scoort 10/10 dankzij zijn looks en unieke vorm van stimulatie.

Vibratie standen: 12
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 39,99


Hopelijk heeft bovenstaande top 5 beste clitoris vibrator lijst je geholpen bij je zoektocht naar een nieuwe toy! Houd onze website vooral in de gaten voor nieuwe artikelen betreft seksspeeltjes. Op onze blog vind je alles rondom vibrators, van reviews tot vergelijkingsartikelen of informatieve berichten.

Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.