De beste Satisfyer vibrators

Met een Satisfyer vibrator kies je voor kwaliteit, genot en plezier. Het merk staat bekend om zijn innovatieve seksspeeltjes met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De vibrators zijn er zowel voor solo gebruik als om samen te gebruiken. Maar ook voor mannen en vrouwen. Een Satisfyer vibrator wordt altijd geleverd met garantie en een uitgebreide handleiding.

Met een vibrator van Satisfyer weet je dus zeker dat je nog heel wat hoogtepunten kan bereiken. Of je nu op zoek bent naar een vibrator om de clitoris, prostaat, g-spot of anus mee te stimuleren. Er zijn verschillende soorten en mogelijkheden. Zo is er voor iedereen een passende Satisfyer vibrator. We hebben de beste Satisfyer vibrators voor je op een rij gezet.

De beste Satisfyer vibrators in één overzicht


Satisfyer Pro 2 Next Generation

De Satisfyer Pro 2 Generation is dé vibrator waar het merk bekend door is geworden. Het is een absolute must-have als je graag tot ongekende hoogtepunten wil komen! Deze vibrator laat zelfs vrouwen die maar moeilijk tot een orgasme kunnen komen klaarkomen. Dit komt omdat de Pro 2 een revolutionaire vorm van stimulatie biedt. Namelijk d.m.v. luchtdruk pulsaties op de clitoris.

Met deze Satisfyer vibrator heb je keuze uit 11 verschillende luchtdrukstanden en geniet je muisstil. De toy is eenvoudig te bedienen, waterproof en oplaadbaar. En dat allemaal voor slechts € 34,99! Eerder schreven wij er ook een review over, deze lees je hier.

Luchtdrukstanden: 11
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 34,99


Satisfyer Pro 2 Generation 3

Satisfyer Pro 2 Generation 3

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 is de opvolger van de hierboven genoemde Satisfyer vibrator. De Pro 2 Generation 3 is nu nog beter en is voorzien van de innovatieve Liquid Air Technology. Dit is een technologie die de sensuele golf van pulserend water nabootst. Je kunt je vast wel voorstellen, dit zorgt voor een totaal nieuwe ervaring op het gebied van clitoris stimulatie.

Voor de rest is deze Satisfyer vibrator voorzien van 12 luchtdrukstanden, waarbij je keuze hebt uit 5 vibratiestanden en 7 patronen. Nog een leuke bijkomstigheid is dat de toy verkrijgbaar is in 3 verschillende trendy kleuren, namelijk: wijnrood, zwart en lila.

Luchtdrukstanden: 12
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 49,99


Satisfyer Vibrator Pro G-Spot Rabbit

Ook voor liefhebbers van dubbele stimulatie is er een Satisfyer vibrator! Het gaat om de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit vibrator die zowel de g-spot als clitoris gelijktijdig stimuleert. De vibrator werkt met een gedeelte om in te brengen en een gedeelte die uitsteekt voor stimulatie van de clitoris.

De clitoris stimulatie werkt met luchtdruk pulsaties en het inbrengbare gedeelte met vibraties. De vibrator heeft 11 verschillende luchtdrukstanden en 10 vibratiestanden. Voor de rest is deze waterproof, oplaadbaar en gemaakt van body-safe siliconen. En als kers op de taart zijn de twee motoren ook nog afzonderlijk van elkaar te bedienen. Eerder schreven wij er ook een review over, deze lees je hier.

Vibratiestanden: 10
Luchtdrukstanden: 11
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 49,99


Satisfyer Vibrator Partner

De Satisfyer Partner is de koppel vibrator van het merk. Deze Satisfyer vibrator is speciaal ontworpen voor koppels! De vibrator wordt gedragen voor de vrouw en zorgt voor extra stimulatie voor beide tijdens de seks. Door de vibraties worden zowel de penis, vagina als clitoris gestimuleerd.

De Satisfyer Partner heeft 7 vibratiestanden beschikbaar, waarvan 3 vibratiesterktes en 4 variërende standen. Daarnaast is de toy oplaadbaar met de bijgeleverde USB-oplaadkabel en waterproof. Willen jullie het nog spannender maken? Dan kan deze dus ook prima gebruikt worden onder de douche!

Vibratie standen: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 19,99


Satisfyer Pro Penguin

Satisfyer Pro Penguin

Dan onze persoonlijke favoriete Satisfyer vibrator: de Satisfyer Pro Penguin. Deze vibrator komt in de vorm van een penguin met een schattig strikje. Ook deze vibrator is bedoeld voor stimulatie van de clitoris door middel van druk golf pulsaties. Deze gentleman brengt je absoluut tot ongekende hoogtepunten en is een echte vrouwen verslinder.

De toy heeft 11 verschillende luchtdrukstanden, is waterproof en oplaadbaar. Daarnaast is de toy makkelijk schoon te maken en heeft een goede grip. Deze Satisfyer vibrator zorgt voor nog veel spannende momenten. Eerder schreven wij er ook een review over, deze lees je hier.

Luchtdrukstanden: 11
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 39,99


Hopelijk heeft bovenstaande lijst met beste Satisfyer vibrators je geholpen bij je zoektocht naar een nieuwe toy! Houd onze website vooral in de gaten voor nieuwe artikelen omtrent dit onderwerp. Op onze blog vind je alles rondom vibrators, van reviews tot vergelijkingsartikelen of informatieve berichten.

Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.