De beste Womanizer vibrators

Een Womanizer vibrator is een absolute musthave als je liefhebber bent van clitoris stimulatie d.m.v. luchtdruk pulsen. Het merk staat bekend om zijn innovatieve techniek waarbij de clitoris zonder direct huid contact wordt gestimuleerd. Het voordeel hiervan is dat de clitoris niet over gestimuleerd of overgevoelig raakt!

Daarnaast zijn de Womanizer vibrators een duurzame keus. De vibrators zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en hebben een prachtig design. Zowel de verpakking als de toys zelf stralen een en al luxe uit. Als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit clitoris vibrator zonder overstimulatie, dan is de Womanizer vibrator degene die je moet hebben.

We hebben de beste Womanizer vibrators voor je op een rij gezet:

De beste Womanizer vibrators op een rijtje


Womanizer Premium 2

De vernieuwde Womanizer Premium 2 is de opvolger van de succesvolle Premium. Deze Womanizer vibrator is direct het bestverkochte model uit het rijtje. Ze noemen hem ook wel het paradepaardje onder de luchtdrukvibrators!

De vibrator is voorzien van een Smart Silence Technology waarbij deze pas reageert wanneer de vibrator tot 2 mm is verwijderd van de clitoris. Dit maakt het gebruik extra discreet. De toy stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. Voor de rest is deze oplaadbaar, waterproof en heeft maar liefst 14 verschillende standen.

Pulserende standen: 14
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Verkrijgbare kleuren: zwart, rood, wit, blauw en roze

Te koop bij: EasyToys.nl, Willie.nl en Bol.com
Prijs: ± € 199,00


Womanizer Duo

Womanizer Duo

Genieten van gelijktijdige stimulatie van de g-spot en clitoris? Dat kan met deze DUO Womanizer vibrator! De vibratie bevat 2 motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. Zo werkt de clitoris stimulator met luchtdruk pulsaties en de g-spot stimulator met vibraties. Met deze toy heb je keuze uit 14 verschillende pulsatie standen en 10 vibratie patronen.

Met als kers op de taart bevat deze vibrator van Womanizer ook nog eens hul wel bekende technologiën. Denk aan de Pleasure Air Technology waarbij de clitoris wordt gestimuleerd zonder direct huidcontact. De Smart Silence technologie waarbij je fluister stil kunt genieten en niemand het zal opmerken. En als laatst de Afterflow waarbij de toy direct over gaat naar de laagste stand na een overweldigend orgasme!

Standen: 14 pulsatie standen en 10 vibratie patronen
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Verkrijgbare kleuren: zwart, rood, blauw, paars, groen

Te koop bij: EasyToys.nl, Willie.nl en Bol.com
Prijs: ± € 209,00


Womanizer Wave

Ondanks dat de Womanizer Wave niet direct onder de noemer Womanizer vibrator valt, wil ik deze toch hier graag benoemen. Dit is namelijk de Womanzer Wave: dé ultieme genotsdouche. In eerste instantie ziet het er niet meer uit dan een zeer luxe douchekop, maar het heeft meer. Het is Womanizer meest nieuwe product en is nu al razend populair!

De douchekop is een samenwerking tussen Womanizer en de gerenommeerde badkamerspecialist Hansgrohe. Wie kent ze niet? De douchekop bevat een unieke 2-in-1 functie bedoel voor stimulatie van de clitoris d.m.v. waterdruk. De douchekop heeft drie verschillende waterstralen en drukintensiteiten waar je uit kunt kiezen. Een Womanizer vibrator alleen dan vermomd als douchekop 😉

Verkrijgbare kleuren: chrome, wit, zwart
Te koop bij: EasyToys.nl, Willie.nl en Bol.com
Prijs: ± € 129,00


Womanizer Liberty

Womanizer Liberty

De Liberty is dé ideale Womanizer vibrator voor mee op reis. Deze toy heft een zeer compact formaat maar biedt wel alle voordelen van een zeer goede vibrator! De toy werkt d.m.v. luchtdrukstanden die op een unieke manier de clitoris stimuleren. Leuk aan de Liberty is dat deze direct met een beschermkapje met magnetische sluiting wordt geleverd. Zo berg je de toy altijd hygiënisch en veilig op.

Daarnaast is de Womanizer Liberty oplaadbaar en wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel. Ook is deze waterproof en kun je hem met een gerust hart onder de douche of in bad gebruiken.

Luchtdrukstanden: 6
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Verkrijgbare kleuren: roze, blauw, rood, paars

Te koop bij: EasyToys.nl, Willie.nl en Bol.com
Prijs: ± € 99,00


Womanizer Vibrator Starlet 3

Womanizer Starlet 3

Genieten van de voordelen van een Womanizer vibrator? Zonder er al te veel voor te hoeven betalen? Dan is de Starlet 3 een goede optie! Dit is wat ons betreft de beste Womanizer vibrator binnen een kleiner budget. Het betreft een compacte luchtdruk vibrator met 6 verschillende standen. Daarnaast is deze eenvoudig te bedienen en oplaadbaar.

Een perfecte optie voor beginners van clitoris stimulatie en/of luchdruk vibrators! De Womanizer Starlet 3 is verkrijgbaar in 5 toffe vrolijke kleurtjes. Deze vibrator is spatwaterdicht, maar kan niet in bad of onder de douche gebruikt worden.

Luchtdrukstanden: 6
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Nee
Verkrijgbare kleuren: roze, turqoise, paars, grijs, blauw

Te koop bij: EasyToys.nl, Willie.nl en Bol.com
Prijs: ± € 69,00


Hopelijk heeft bovenstaande lijst met beste Womanizer vibrators je geholpen bij je zoektocht naar een nieuwe toy! Houd onze website vooral in de gaten voor nieuwe artikelen omtrent dit onderwerp. Op onze blog vind je alles rondom vibrators, van reviews tot vergelijkingsartikelen of informatieve berichten.

Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.