Top 5 beste tarzan vibrators

Beste tarzan vibrators

Beste tarzan vibrator kopen? Wij zetten de beste modellen voor je op een rijtje. Ideaal voor liefhebbers van dubbele stimulatie. Met dit model vibrator stimuleer je namelijk de clitoris en vagina gelijktijdig. Wij snappen dat je liever niet uren in een seksshop staat en maken daarom je zoektocht naar de perfecte tarzan vibrator graag wat makkelijker.

Deze top 5 beste tarzan vibrator lijst bestaat uit verschillende modellen. Van oplaadbare tot waterbestendige toys. De selectie is gemaakt op basis van eigen ervaring, research op het internet, kwaliteit, prijs en functies. Tril je mee?

De beste tarzan vibrators op een rij


1. Satisfyer Pro Rabbit Vibrator

beste tarzan vibrator

De Satisfyer Pro Rabbit is een unieke in zijn soort! Met deze toy kun je namelijk je G-spot met vibraties stimuleren en je clitoris door middel van luchtdruk. Beide functies zijn apart van elkaar te bedienen.

Mocht een van de twee te veel worden, kan je altijd één stop zetten. De Pro Rabbit is oplaadbaar en waterbestendig. Orgasme en genot gegarandeerd!

Soort stimulatie: Dubbele Stimulatie: G-Spot en Clitoris
Vibratiestanden: 11
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 45,-


2. Midnight Rabbit Vibrator

Midnight Rabbit Vibrator

Deze Midnight Rabbit vibrator is een echte kracht patser. Hij heeft maar liefst 10 verschillende vibratiestanden en 2 motoren. Afwisseling genoeg dus! Dit is ook gelijk de reden waarom ik deze op nummer twee als beste tarzan vibrator heb gezet. Door zijn gebogen top is g-spot stimulatie mogelijk.

De trillende bunny oortjes doen wonderen voor je clitoris. Voor de rest is dit model oplaadbaar, waterproof en gemaakt van body-safe siliconen. Deze nummer 2 beste tarzan vibrator wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel. Voor een overweldigend genot, elke keer opnieuw en wanneer je maar wilt.

Soort stimulatie: Dubbele Stimulatie: G-Spot en Clitoris
Vibratiestanden: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 59,95


3. Bloom The Violet

Beste tarzan vibrator Bloom

De The Violet rabbit vibrator van het merk Bloom is een stijlvolle en elegante toy. Deze tarzan vibrator wordt geleverd in een prachtige verpakking samen met  een blinddoek, toybag, oplader en handleiding in dezelfde stijl. Het is een zeer geschikt model om cadeau te geven.

De toy maakt zich zelf uniek door de special swipe technologie waarbij je als het ware swiped tussen de verschillende vibratie patronen. Deze tarzan vibrator heeft in totaal 5 verschillende patronen en 5 snelheden. Voor de rest is hij waterproof en oplaadbaar. Let the fun begin 🙂

Soort stimulatie: Dubbele Stimulatie: G-Spot en Clitoris
Vibratiestanden: 8
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 80,00


4. Fane Rabbit Vibrator

Fane Rabbit Vibrator

Hoe leuk is deze Fane Rabbit Vibrator van de Good Vibes Only collectie?! Deze tarzan vibrator staat gegarandeerd voor een hoop plezier en genot. De tarzan vibrator heeft een ergonomisch design en is mooi paars van kleur. De inbreng lengte van de vibrator is 13 cm en de diameter rond de 3 cm. De clitoris stimulator van deze vibrator is flexibel, waardoor deze vrijwel voor ieder lichaamsvorm geschikt is.

Met de vibrator kun je kiezen uit 10 verschillende vibratie standen. Daarnaast is deze oplaadbaar en waterbestendig. Zo is het een van de beste tarzan vibrators die ook geschikt is voor gebruik in bad of onder de douche!

Soort stimulatie: Dubbele Stimulatie: G-Spot en Clitoris
Vibratiestanden: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 50,-


5. EasyToys Lily Vibrator

EasyToys Lily Vibrator

Dan last but not least in de lijst van beste tarzan vibrators, de EasyToys Lily Vibrator. Dit is een zeer geschikt model als eerste vibrator. De toy werkt op 2 AA batterijen en is zeer budget vriendelijk. Zo kan je kijken of dubbele stimulatie iets voor jou is zonder dat het al te veel geld hoeft te kosten.

Daarnaast ziet deze EasyToys Lily er ook nog eens super cute uit! Stimuleer je clitoris en g-spot en geniet van 10 verschillende vibratie standen. De toy bevat 2 motoren en is makkelijk te bedienen. Zeker het proberen waard. Wat mij betreft de beste tarzan vibrator met weinig opties en voor een zeer lage prijs.

Soort stimulatie: Dubbele Stimulatie: G-Spot en Clitoris
Vibratiestanden: 10
Oplaadbaar: Nee
Waterproof: Nee
Gemiddelde prijs: ± € 19,95


Wat is een tarzan vibrator?

Een Tarzan vibrator is een vibrator waarbij dubbele stimulatie mogelijk is. Namelijk zowel de vagina/g-spot als clitoris worden gelijktijdig gestimuleerd met deze toy. De Tarzan is kenmerkend door dat deze een recht deel heeft om vaginaal in te brengen met daarbovenop een uitstekend gedeelte voor het stimuleren van de clitoris.

Een tarzan vibrator word ook wel een rabbit vibrator of duo-vibrator genoemd. Dit allen zijn dezelfde soort vibrators. Bij sommige kan het zijn dat het gedeelte om de clitoris te stimuleren in de vorm van een konijntje is. Vandaar de term rabbit vibrator. Maar in principe zijn dit gewoon dezelfde soort toys met dezelfde functies.

Voor sommige vrouwen is het moeilijk om alleen door penetratie of alleen door clitoris stimulatie klaar te komen. Voor deze vrouwen kan een tarzan vibrator een uitkomst zijn. Dubbele stimulatie zorgt voor extra veel genot en kan er zelfs voor zorgen dat je als vrouw spuitend klaar komt. Het is niet voor niks al vele jaren een van de beste verkochte seksspeeltjes ter wereld. Inspiratie nodig voor een geschikt model? Bekijk hier boven mijn top 10 beste tarzan vibrators.


Hoe werkt een tarzan vibrator?

De schacht van de tarzan vibrator wordt vaginaal ingebracht waarbij het uitstekende gedeelte (clitoris stimulator) op de clitoris word geplaatst. Als je een voor jouw comfortabele positie hebt gevonden en de clitoris stimulator goed op zijn plaats houd, kan je gaan genieten van de heerlijke vibraties. In de meeste tarzan vibrators zit er één motor in de schacht en één in het gedeelte voor de clitoris.

Bij de wat luxure modellen zijn deze 2 motortjes ook apart van elkaar te bedienen. Ook zit er verschil in of deze op batterij werkt of oplaadbaar is. Naast vibrerende tarzan vibrators heb je ook versies waarbij de schacht roteerd of stoot. Dit kan het gevoel van extra penetratie naboosten en heel lekker zijn. Ook bestaan er sinds kort modellen waarbij het gedeelte voor de clitoris werkt met luchtdrukpulsaties. Denk hierbij aan de Satisfyer Pro Rabbit Vibrator.

Mocht je nog niet eerder een vibrator hebben gehad of gebruikt, raad ik je aan om eerst met een klassieke vibrator of basic tarzan vibrator te experimenteren. Een mooi model hiervoor is de EasyToys Lily Vibrator. Ook kun je mijn bovenstaande top 10 beste tarzan vibrators bekijken ter inspiratie. Wat uiteindelijk de beste tarzan vibrator is is voor iedereen anders en hangt ook af van je persoonlijke voorkeuren.

Zo gebruik je de tarzan vibrator in stappen:

  1. Ga in een positie zitten of liggen die voor jou lekker en fijn voelt
  2. Breng wat glijmiddel op de schacht van de toy aan en breng deze hierna vaginaal in
  3. Plaats het uitstekende gedeelte (clitoris stimulator) nu op clitoris.
  4. Zet de vibrator aan en ontdek hierbij de verschillende vibratiestanden. Bij de meeste kun je switchen tussen verschillende snelheden, maar ook patronen.
  5. Have fun, geniet! En houd je vooral niet in 😉

Ik adviseer bij het gebruik van een tarzan vibrator altijd eerst een klein beetje glijmiddel op waterbasis aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat het inbrengen makkelijker gaat en comfortabeler voelt. Maak na gebruik je vibrator altijd goed schoon. Lees hier mijn tips voor het schoonmaken van je vibrator.


Dit was mijn 5 top aan beste tarzan vibrator modellen. Hopelijk heeft het jou iets geholpen bij het vinden van een nieuw seksspeeltje. Onthoud goed bij het kopen van een seks speeltje dat goedkoop vaak duurkoop is.

De duurdere modellen zijn vaker beter van kwaliteit en veiliger. Maar ook zijn deze over het algemeen altijd oplaadbaar en/of waterbestendig. Dit maakt de ervaring een heel stuk prettiger.

Daarnaast zal je met een de bovenstaande beste tarzan vibrator modellen je nog heel genot en pleziertjes kunnen beleven. Houd onze website in de gaten voor nieuwe blogposts en reviews.

Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.