Top 5 beste wand vibrators

Beste wand vibrators

De wand vibrator is een toy speciaal ontworpen voor het masseren van verschillende lichaamsdelen. De wand vibrator is in steeds meer nachtkastjes terug te vinden en is zeer geliefd door zijn krachtige vibraties.

Maar wat is een wand vibrator nou eigenlijk? Wat doet het, waarvoor gebruik je het en wat is het verschil ten opzichte van andere vibrator modellen. Ik leg je het hier in deze blogpost zien en deel de beste wand vibrators van dit moment!

De beste wand vibrators op een rijtje


1. EasyToys Mini Wand Vibrator

EasyToys MIni Wand Vibrator

Ken jij de mini wand vibrator van EasyToys al? Dit is wat ons betreft een van de beste wand vibrators met een compact formaat! Dit maakt het ook direct een perfecte vibrator om mee te nemen op reis. De EasyToys Mini Wand Vibrator heeft een flexibele nek en heeft een lengte van 20 cm. De wand vibrator heeft 18 verschillende vibratiestanden en sterktes waar je uit kunt kiezen. Dit zodat er voor iedereen een perfect standje bij zit 😉

De wand vibrator is bekleed met hoogwaardig siliconen en is daarnaast waterproof. Je kunt de vibrator dus met een gerust hart mee nemen onder de douche of in bad. De toy is oplaadbaar en wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel. Scheelt jou weer een hoop gedoe met losse batterijen. Ook een leuk weetje is dat de vibrator in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar is, namelijk: zwart, paars en roze.

Draadloos: Ja
Vibratie standen: 18
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 29,95


2. Teazers Black Lightning

Met de Teazers Black Lightning wand vibrator kun je jezelf of jouw partner verwennen met krachtige vibraties! Stimuleer de clitoris, schaamlippen, eikel of ballen. Het is een leuke extra toevoeging en de vibrator kan je orgasme nog intenser maken. Dit is een van de beste wand vibrators met een grote flexibele kop.

Naast dat de vibrator voor seksuele stimulatie kan zorgen, kun je deze ook gebruiken voor een fijne massage. De trillingen zijn zeer krachtig waardoor ze diep door de spieren heen zullen trekken. Het resultaat? Ontspannen spieren! Oftewel een multifunctionele wand vibrator die ook nog eens oplaadbaar en snoerloos is. De toy heeft 5 verschillende snelheden en 5 patronen waar je uit kunt kiezen.

Draadloos: Ja
Vibratie standen: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Nee
Prijs: ± € 59,95


3. Doxy Wand Vibrator

Doxy Wand Vibrator

Is het geen plaatje?! Deze grote wand vibrator is van het merk Doxy. De vibrator heeft een grote flexibele kop en werkt met een vaste stekker. De vibrator is zeer krachtig en ideaal voor (erotische) massages. Stimuleer verschillende erogene zones en laat je fantasie de vrije loop. Een ding is zeker de Doxy wand vibrator verwend al jouw gevoelige plekjes!

De Doxy Wand Vibrator kan gecombineerd worden met opzetstukjes met maat 7. Daarnaast kun je vibratie intensiteit eenvoudig instellen door middelen van de +/- knoppen op het handvat. Zwart niet jouw kleur? Geen probleem! Deze toy is ook nog in de kleuren roze, wit en paars verkrijgbaar.

Draadloos: Nee
Oplaadbaar: Niet van toepassing (vaste stekker)
Waterproof: Nee
Prijs: ± € 105,-


4. MyMagicWand

MyMagicWand

Dan de goedkopere variant van de Europe Magic Wand, namelijk de MyMagicWand. Deze lijkt erg veel op onderstaand model en is ideaal voor massages van intieme zones en spieren. Daarom staat deze Magic Wand Vibrator op nummer 4 in de top 5 beste wand vibrators.

De MyMagicWand heeft 6 krachtige vibratiestanden, een lang snoer en beweegbare kop. Gebruik de massager solo of samen met je partner en ga op ontdekkingsreis. Het leuke is dat dit model in verschillende kleuren verkrijgbaar is, namelijk: blauw, paars, roze en turquoise.

Draadloos: Nee
Vibratie standen: 6
Oplaadbaar: Niet van toepassing (vaste stekker)
Waterproof: Nee
Prijs: ± € 90,-


 5. Europe Magic Wand Massager

beste wand vibrator

Op nummer 5 als beste wand vibrator: De Europe Magic Wand is de Europese variant van de zeer populaire Hitachi massager. Deze wand vibrator zagen we onder ander in de film Sex and The City en is zeer geliefd door zijn krachtige vibraties. Het is een ware legende op het gebied van seksspeeltjes en valt zeker in de top 10 van best verkochte sex toys.

De Europe Magic Wand Massager wordt zelfs geadviseerd door seksuologen bij vrouwen die moeilijk klaar komen. Deze toy heeft 6 standen en werkt met een stekker. Voor dit model zijn diverse opzetstukken apart verkrijgbaar, denk aan het Genius (G-Spot) en Genio (clitoris) opzetstuk.

Draadloos: Nee
Vibratie standen: 6
Oplaadbaar: Niet van toepassing (vaste stekker)
Waterproof: Nee
Prijs: ± € 135,00


Wat is een wand vibrator?

Een wand vibrator is een vibrator waarmee je kunt masseren. De meeste wand massagers zijn groot van formaat en zijn te herkennen aan hun brede ronde top. Het doet mij zelf ook wel een beetje aan de vorm van een microfoon denken. Vaak is de kop omhuld met zacht siliconen. Door de kop op een bepaald lichaamsdeel te houden, kun je genieten van de intense vibraties en de spieren zullen ontspannen. Een wand vibrator is geschikt voor iedereen. Gebruik de toy als voorspel of het masseren van verschillende lichaamsdelen. Denk aan de nek, rug of billen. Maar ook intiemere plekken zoals de clitoris, tepels en eikel zijn mogelijk.

De wand vibrator is dus bedoeld voor externe stimulatie. Penetratie met deze vibrator soort is dus niet mogelijk. Wel zijn er vaak verschillende opzet stukken verkrijgbaar voor diverse modellen. Zo kun je van wand massager met een opzet stuk ook een vibrator voor stimulatie van g-spot, vagina of anus maken.


Hoe werkt een wand vibrator?

De felxibele kop van de wand vibrator wordt op een lichaamsdeel naar wens geplaatst. Als je lekker comfortabel zit of ligt, kun de vibrator met de power button aan doen en vervolgens genieten van de krachtige vibraties. In de meeste wand vibrators bevindt de motor zich in de kop van de toy.

De knoppen bevinden zich vrijwel altijd op het handvat. Ook zijn er verschillende soorten wand massagers. Denk aan bedrade en draadloze modellen, maar ook standaard en compact van formaat en/of dat er opzet stukken verkrijgbaar zijn. Waar voorheen de Europe Magic Wand heel populair was, ook wel bekend van Sex and The City. Worden de draadloze modellen ook steeds meer in trek.

Mocht je nog niet eerder een vibrator hebben gehad of gebruikt, raad ik je aan om eerst met een standaard model of compact wand vibrator te experimenteren. Goede modellen hiervoor zijn de Europe Magic Wand, Panthra Shake Massager, en de MyMagicWand.

Hoe gebruik je een wand vibrator?

  1. Ga in een positie zitten of liggen die voor jou lekker en fijn voelt
  2. Breng eventueel wat glijmiddel (indien intiem) of massage olie op de plek die je wilt stimuleren of masseren
    Stap 2. Plaats de kop van de wand vibrator op de gewenste plek.
  3. Zet de massager aan en ontdek hierbij de verschillende vibratiestanden. Bij de meeste kun je switchen tussen verschillende snelheden, maar ook patronen.
  4. Ontspan, geniet en laat je even gaan!  😉

Ik adviseer bij het gebruik van een wand vibrator goed na te gaan wat je wilt gaan masseren en eventueel glijmiddel of massage olie aan te brengen. Dit zorgt voor een extra ontspannen gevoel tijdens gebruik. Maak na gebruik de wand vibrator altijd even schoon. Lees hier ook mijn tips voor het schoonmaken van je vibrator.


Hopelijk heeft bovenstaande top 5 beste wand vibrator lijst je geholpen bij je zoektocht naar een nieuwe toy! Houd onze website vooral in de gaten voor nieuwe artikelen betreft seksspeeltjes. Op onze blog vind je alles rondom vibrators, van reviews tot vergelijkingsartikelen of informatieve berichten. Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.