Top 5 beste prostaat vibrators

Beste Prostaat Vibrators

Op zoek naar de beste prostaat vibrator? Deze vibrator is speciaal ontworpen voor het stimuleren van de prostaat. De prostaat bevindt zich in de anus vlakbij de opening en stimulatie hiervan kan voor een hoge seksuele opwinding zorgen. Het kan bij mannen voor een nog sterker en intenser orgasme zorgen!

Prostaat stimulators zijn tegenwoordig erg populair en daarom zijn er ook vele soorten te verkrijgen. Wij kunnen begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je daarom graag bij het vinden van een goede prostaat vibrator. Op basis van kwaliteit, prijs, design en reviews hebben wij de beste prostaat vibrators voor jou geselecteerd, je vindt ze hieronder:

De beste prostaat vibrators op een rijtje


1. Nexus Revo Air

Nexus Revo Air Prostaat Vibrator

De Nexus Revo Air is dé absolute nummer 1 beste prostaat vibrator. Deze vibrator is voorzien van de nieuwste technieken en brengt je tot ongekende hoogtepunten. De toy is voorzien van 2 krachtige motoren en stimuleert zowel door middel van vibraties als luchtdruk techniek! Zo wordt de prostaat gestimuleerd door middel van intense vibraties en het perineum door middel van luchtdruk golven. Deze combinatie aan stimulatie zorgt voor een totaal nieuwe ervaring en voelt mega lekker!

Daarnaast is deze prostaat stimulator zowel waterproof als oplaadbaar. De toy heeft een roterende schacht en is zowel met de draadloze afstandsbediening als met de knoppen op de toy zelf te bedienen. Geleverd inclusief USB-oplaadkabel. Wat ons betreft is dit de beste prostaat vibrator die roteert, vibreert en de perineum stimuleert!

Vibratiestanden: 8
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 196,99


2. Teazers Cock & Ball Ring Prostate Vibrator

Teazers Cock & Ball Ring Prostate Vibrator

Dan een toppertje als het aan komt op prijs-kwaliteit verhouding: de cock & ball ring prostate vibrator van het merk Teazers! Deze prostaat stimulator heeft voor de vele functies die hij kent een fijne prijs. De toy is een prostaat vibrator en cockring in één. Dit maakt het een geweldige toy om ook samen te gebruiken. De partner geniet van een hardere en stevigere penis door de cockring en jij zelf kan genieten van de heerlijke prostaat stimulatie.

De prostaat vibrator kan bedient worden met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening. Kies uit 3 verschillende snelheden en 4 vibratie patronen. Voor de rest is het speeltje zowel oplaadbaar en waterproof. Wat ons betreft de beste prostaat vibrator met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Vibratiestanden: 7
Oplaadbaar: Nee
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 39,99


3. Rocks Off The-Vibe

Rocks Off The Vibe Prostaat Stimulator

Bereik een langer aanhoudend en heftiger orgasme dan ooit te voren met de Rocks Off The-Vibe prostaat vibrator! Deze vibrator is voorzien van 2 krachtige motoren en geeft keuze uit 10 verschillende vibratiestanden. De prostaat vibrator is voorzien van een cockring die je met twee flexibele ringen zowel om je penis als balzak kan plaatsen. Dit zorgt voor een nog intenser effect.

De toy is zowel geschikt voor solo als gebruik met je partner. Daarnaast is de toy zowel oplaadbaar als waterproof. De Rocks Off The-Vibe prostaat stimulator wordt daarnaast geleverd met een USB-oplaadkabel en draadloze afstandsbediening. Dit is één van de beste prostaat vibrator met afstandsbediening.

Vibratiestanden: 10
Oplaadbaar: Nee
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 99,99


4. Rocks Off Bad Boy Prostaat Vibrator

Rocks Off Bad Boy Prostaat Vibrator

Ben jij ready voor deze bad boy? Dit is de Rocks Off Bad Boy Prostaat Vibrator. Met deze toy geniet je van een intens anale stimulatie en dit compleet handsfree. De vibrator heeft 7 verschillende vibratiestanden en werkt op batterijen.

Door de gebogen vorm en het bolvormige design bereik je moeiteloos de prostaat. Voor de rest heeft deze prostaat stimulator een uitneembare bullet vibrator die je eventueel ook nog los zou kunnen gebruiken.

Vibratiestanden: 7
Oplaadbaar: Nee
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 74,99


5. EasyToys Dynamic Duke Prostaat Vibrator

EasyToys Dynamic Duke Prostaatvibrator

Last but not least: deze prostaat vibrator van EasyToys. Het gaat om de Dynamic Duke. Deze toy is wat ons betreft de beste prostaat vibrator binnen een kleiner budget. De toy is niet heel uitgebreid met maar één vibratiestand. Maar dit maakt hem wel gelijk een geschikt model voor beginners. Zo kun je kijken of een prostaat vibrator iets voor je is, zonder er al te veel geld aan kwijt te hoeven zijn.

De EasyToys Dynamic Duke Prostaat Vibrator is gemaakt van zacht en lichaamsveilig siliconen. Hierdoor is deze buigzaam en zeer geschikt voor zowel prostaat als perineum -stimulatie!

Vibratiestanden: 1
Oplaadbaar: Nee
Waterproof: Nee
Prijs: ± € 19,99


Hopelijk heeft bovenstaande top 5 beste prostaat vibrator lijst je geholpen bij je zoektocht naar een nieuwe toy! Houd onze website vooral in de gaten voor nieuwe artikelen betreft seksspeeltjes. Op onze blog vind je alles rondom vibrators, van reviews tot vergelijkingsartikelen of informatieve berichten.

Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.