Top 5 beste stotende vibrators

Beste Stotende Vibrators

De beste stotende vibrator kopen? Dit model vibrator maakt naast het vibreren ook een stotende beweging. De stotende beweging zorgt als het ware voor een simulatie van penetratie en zorgt voor een nog fijnere beleving. Door de combinatie van vibratie en penetratie wordt elk gevoelig plekje gestimuleerd en kan dit resulteren in hemelse orgasmes.

Benieuwd wat een goede stotende vibrator is? Na uitgebreide research en onze eigen ervaringen, delen wij in dit blogartikel hieronder de beste stotende vibrators van dit moment!

De beste stotende vibrators op een rijtje


1. EasyToys Stotende Vibrator Thumping Bunny

EasyToys Stotende Vibrator

Op nummer 1 als beste stotende vibrator: deze paarse Thumping Bunny vibrator van EasyToys. Deze vibrator heeft maar liefst 10 verschillende standen en is voorzien van zowel een vibrerende schacht als stootfunctie. Dubbel genieten dus! Ook is de toy voorzien van een clitoris stimulator in bunny vorm, deze zorgt voor een heerlijke stimulatie van de clitoris.

Ben jij liefhebber van dubbele stimulatie en mag de stimulatie wel een standje hoger als bij een normale rabbit vibrator? Dan is deze stotende vibrator van EasyToys zeker het proberen waard! De toy is ook nog eens oplaadbaar en waterproof.

Standen: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 69,99


2. Pillow Talk Feisty

Pillow Talk Feisty Vibrator

Ook dit pareltje aan één van de beste stotende vibrators mag niet ontbreken in het rijtje! Het gaat om de Pillow Talk Feisty vibrator. Feisty betekent “pittig” en dat is precies de juiste benaming voor bij deze luxe vibrator. Het betreft een krachtige vibrator met maar liefst 2 motoren en een stotende functie. De Feisty geeft daarnaast keuze uit 2 verschillende stoot functies en 3 verschillende patronen. Zo kun je het naar eigen wens lekker op spicen! 😉

Uniek aan deze stotende vibrator is dat deze inclusief houder wordt geleverd. De houder heeft een zuignap, waarmee je deze samen met de vibrator op een glad oppervlak kunt bevestigen. Zo heb je jouw handen vrij en kun je dus handsfree genieten van de heerlijke stotende bewegingen van deze vibrator. Voor de rest heeft de toy een prachtig design, is oplaadbaar en ook nog eens waterproof.

Standen: 5
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 109,99


3. Svakom Stotende Vibrator

Svakom Stotende Vibrator

De Svakome Avery is een krachtige stotende vibrator die diepe en intense stoten geeft. Daarnaast zorgt deze voor een heerlijke dubbele en gelijktijdige stimulatie van zowel de g-spot als clitoris. Dit is ten slotte één van de manieren waarmee vrouwen sneller, beter en makkelijker kunnen klaar komen. De Svakom stotende vibrator is daarnaast omhuld met ultra zacht siliconen wat hem extra glad en comfortabel maakt.

Pas de standen makkelijk naar eigen wens in met de knoppen op het handvat en kies tussen 5 stoot standen en 5 intensiteit niveaus. Uiteraard word ook deze stotende vibrator inclusief USB-oplaadkabel geleverd en is waterdicht. Een ding is zeker met de Avery Vibrator ervaar je oneindig lang veel genot en plezier!

Standen: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 79,99


4. Fun Factory Stronic Petite

Fun Factory Stronic Petite

Is het geen plaatje?! Dit is de Fun Factory Stronic Petite. De vibrator ziet er wellicht in eerste instantie onschuldig uit, maar niks is wat het lijkt. Deze vibrator met een prachtig en uniek design is een uitspatter als het aankomt op kracht en intensiteit. Wat ons betreft is dit de beste stotende vibrator met een krachtige motor en geribbelde schacht. De Fun Factory Stronic Petite geeft daarnaast keuze uit 5 verschillende standen en 3 ritmes.

Ook uniek aan deze toy is dat deze zich specifiek richt op de innerlijke clitoris. Dit kan samen met de stotende bewegingen zorgen voor een overweldigende climax! Ook handig is dat deze een memory-functie heeft waarbij jouw lievelingsstand eenvoudig wordt onthouden. Ervaar een nog dieper, langduriger en intenser orgasme. Een toy die de investering meer dan waard is.

Standen: 8
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 119,90


5. EasyToys Stotende Rabbit Vibator

EasyToys Stotende Vibrator

Wil je kijken of een stotende vibrator überhaupt iets voor jou is? Dan is deze EasyToys stotende rabbit vibrator een goede optie! Dit is wat ons betreft de beste stotende vibrator binnen een kleiner budget. Met deze toy ervaar je de voordelen van een vibrator met stotende top, maar zonder een al te hoge prijs.

Deze toy werkt in vergelijking tot de voorgaande modellen wel op batterijen. Maar dit mag de pret niet drukken, want de vibrator heeft nog steeds veel kracht. Voor de rest heeft deze beste stotende vibrator 6 verschillende vibratie standen en 6 rotatie standen. Geniet van een heerlijke solo sessie of geef de controle uit handen!

Standen: 12
Oplaadbaar: Nee
Waterproof: Nee
Prijs: ± € 29,99


Hopelijk heeft bovenstaande top 5 beste stotende vibrators lijst je geholpen bij je zoektocht naar een nieuwe toy! Houd onze website vooral in de gaten voor nieuwe artikelen betreft vibrators. Op onze blog vind je alles rondom vibrators, van reviews tot vergelijkingsartikelen of informatieve berichten.

Je helpt ons enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en wij wensen je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.