Top 5 beste bullet vibrators

Beste Bullet Vibrators

Op zoek naar de beste bullet vibrator? Dit model vibrator staat bekend om zijn compacte formaat, discrete design en gerichte vibraties. Je herkent ze aan hun kogelachtige vorm. Vandaar ook de naam ”bullet”! De vibrator is ideaal voor onderweg en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Ook leuk om te gebruiken in combinatie met andere speeltjes!

Bullet vibrators worden al jaren zeer goed verkocht en daarom zijn er ook vele soorten te verkrijgen. Wij kunnen begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je daarom graag bij het vinden van een goede bullet vibrator. Op basis van kwaliteit, prijs, design en reviews hebben wij de beste bullet vibrators voor jou geselecteerd, je vindt ze hieronder:

De beste bullet vibrators op een rijtje


1. Rosy Gold Nouveau

Rosy Gold Nouveau

Deze beste bullet vibrator van het merk Rosy Gold is een echt krachtpatser! De toy heeft een prachtig rosy golden design en is makkelijk in gebruik. De vibrator geeft keuze uit maar liefst tien verschillende vibratiestanden en is ook nog eens oplaadbaar met de bijgeleverd USB-oplaadkabel.

Dankzij het compacte formaat is deze prima geschikt om mee te nemen op reis. Zo heb je jouw favoriete speeltje altijd bij de hand! Het is wat ons betreft de beste bullet vibrator met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Vibratiestanden: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 29,99


2. PowerBullet Bullet Vibrator

PowerBullet Bullet Vibrator

Dit is de bullet vibrator van het merk PowerBullet: een krachtige mini vibrator met maar liefst 10 verschillende vibratiestanden! Deze toy is daarnaast ook nog eens super discreet. Ondanks de krachtige vibraties maakt deze amper geluid. Daarnaast is de vibrator ook voorzien van een handig travel lock systeem. Dit is een systeem waarbij de toy op reis niet zomaar aan kan gaan.

Kortom één van de beste bullet vibrators met een klassiek design en ideaal voor onderweg!

Vibratiestanden: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 19,99


3. Gaia Eco Bullet

Gaia Eco Bullet

Duurzaamheid en verantwoord bezig zijn wordt steeds belangrijker op onze planeet. En dat geldt ook op het gebied van seksspeeltjes! Het merk Gaia speelt hier goed op in en komt op de markt met hun eigen biologisch afbreekbare bullet vibrator. Deze vibrator is gemaakt van BioFeel en PLA. Twee materialen die goed recyclebaar zijn.

Voor de rest is de Gaia Eco Bullet Vibrator oplaadbaar en eenvoudig te bedienen. De toy is verkrijgbaar in 3 toffe pastel kleurtjes, namelijk: lila, zalm en turquoise.

Vibratiestanden: 1
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Nee
Prijs: ± € 9,99


4. Evolved Bullet Vibrator

Evolved Bullet Vibrator

Ook de Evolved Bullet Vibrator mag niet ontbreken en is een echte musthave. Deze bullet vibrator heeft een klassiek en luxe design. De toy is voorzien van 10 verschillende vibratie standen waar je uit kunt kiezen en is ideaal voor gerichte stimulatie. Verwen jezelf of laat je partner jou teasen.

De Evolved Real Simple Bullet Vibrator is daarnaast waterproof en oplaadbaar. Je kunt de toy met een gerust hart onder de douche of in bad gebruiken. Het is een van de beste bullet vibrators voor een explosief hoogtepunt.

Vibratiestanden: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 12,99


5. EasyToys Bullet Vibrator

EasyToys Bullet Vibrator

De EasyToys Bullet Vibrator is een ideaal model voor beginners van seksspeeltjes. De toy is verkrijgbaar in drie toffe kleurtjes en heeft 10 vibratie standen. Voor deze toy geldt: klein maar fijn! De vibrator werkt op batterijen en is makkelijk mee te nemen. Gebruik de toy voor een spetterend voorspel of voor extra stimulatie tijdens de seks.

Qua model is het een typisch bullet vibrator en het is één van de bestverkochte mini vibrators van EasyToys. Dankzij de lage aanschafprijs en de functies die deze bied is dit wat ons betreft de beste bullet vibrator binnen een kleiner budget.

Vibratiestanden: 10
Oplaadbaar: Nee
Waterproof: Nee
Prijs: ± € 7,99


Hopelijk heeft bovenstaande top 5 beste bullet vibrator lijst je geholpen bij je zoektocht naar een nieuwe toy! Houd onze website vooral in de gaten voor nieuwe artikelen betreft seksspeeltjes. Op onze blog vind je alles rondom vibrators, van reviews tot vergelijkingsartikelen of informatieve berichten.

Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.