Top 10 beste luchtdruk vibrators

Beste luchtdruk vibrators

Wat is nou de beste luchtdruk vibrator? Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten vibrators op de markt. Er bestaan veel verschillende merken, maar ook de functies van de modellen kunnen van elkaar verschillen. De luchtdruk vibrator is een zeer populair model en is niet meer weg te slaan onder de vrouwen.

Op basis van mijn eigen ervaring en goed onderzoek, deel ik op deze pagina de beste luchtdruk vibrators die op dit moment verkrijgbaar zijn. Onderstaand vind je een lijst met de beste luchtdruk vibrators waar je zeker weten van zult genieten. Wacht niet langer en gun jezelf wat ontspanning en genot met een onderstaande zeer goede luchtdruk vibrators.

De beste luchtdruk vibrators op een rijtje


1. Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation

De Satisfyer Pro 2 is al meerdere jaren op rij één van de best verkochte seksspeeltjes en daarmee dus ook direct de beste luchtdruk vibrator. Dit is natuurlijk niet zomaar. De Satisfyer Pro 2 is alles wat je van een luchtdruk vibrator mag verwachten. Hij heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, is oplaadbaar, heeft 11 standen en is waterproof.

Ook is de Pro 2 een uitkomst voor vrouwen die moeilijk kunnen klaar komen. Met deze vibrator wordt de clitoris gestimuleerd d.m.v. drukgolf pulsaties. Dit zorgt voor een heerlijk genot en ongekende orgasmes bij vele vrouwen. Voor ons dus de nummer 1 in de beste luchtdruk vibrator lijst. Lees hier ook mijn review.

Soort stimulatie: Clitoris
Vibratie standen: 11
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 40,-


2. Satisfyer Pro 2 Generation 3

Satisfyer Pro 2 Generation 3

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 is de opvolger van bovenstaand model. Deze luchtdruk vibrator is nu nog beter dan haar voorganger en wordt geleverd inclusief uniek opzetstukje! De vibrator bevat de Liquid Air Technology en geeft keuze uit 12 verschillende luchtdrukstanden. De Generation 3 bootst sensuele golven van pulserend water na en dit zorgt voor een hemelse clitoris stimulatie!

De vibrator is zowel oplaadbaar als waterproof. De vibrator bevat twee motoren en is fluisterstil. Deze toy zorgt prikkelt al je zintuigen en biedt een geheel nieuwe ervaring op het gebied van orgasmes.

Soort stimulatie: Clitoris
Vibratie standen: 12
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 50,-


3. FeelzToys FemmeGasm

FeelzToys FemmeGasm

Op nummer 3 als beste luchtdruk vibrator, de FemmeGasm van het merk FeelzToys. Dit roze monstertje werkt zowel met vibraties als pulsaties op luchtdruk. Zo kun je afwisselen op beide gelijktijdig gebruiken. Het zorgt voor een zeer gerichte stimulatie van de clitoris en laat je optimaal genieten.

De FemmeGasm heeft 2 motoren die beide apart van elkaar te bedienen zijn. De standen bestaan uit 6 verschillende vibratie standen en 6 verschillende luchtdruk pulsatie standen. Deze nummer 3 beste luchtdruk vibrator is oplaadbaar en wordt geleverd inclusief UBS-oplaadkabel. Verkrijgbaar in 3 fleurige kleuren, namelijk: blauw, roze en paars.

Soort stimulatie: Clitoris
Standen: 12
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Nee
Gemiddelde prijs: ± € 30,00


4. Satisfyer Pro Penguin

Satisfyer Pro Penguin Luchtdruk Vibrator

Dan op nummer 4 de Satisfyer Pro Penguin in deze beste luchtdruk vibrator lijst. Dit is het broertje van de Pro 2 Next Generation en versiert je alleen al met zijn looks.

Hoe schattig?! Een luchtdruk vibrator in de vorm van een penguin met strikje. Net zoals de Pro 2 is deze toy oplaadbaar, waterproof en heeft 11 standen. Dit is absoluut onze persoonlijke nummer 1 favoriete toy. Lees hier ook mijn review.

Soort stimulatie: Clitoris
Vibratie standen: 11

Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 40,-


5. Womanizer Premium

Womanizer Premium

Womanizer is het eerste merk dat met een luchtdruk vibrator op de markt kwam. De Womanizer Premium is voorzien van de gepatenteerde Pleasure Air Technologie. Dit houd in gelijktijdig zacht vacuüm in combinatie met luchtdruk golven die beide voor een heerlijke stimulatie van de clitoris zorgen.

Voor de rest bevat deze Womanizer Premium de Smart Silence functie (extra stil en gaat alleen aan bij het bijna aanraken van de huid) en Auto Pilot functie (bouwt intensiteit op). Wat mij betreft de beste luchtdruk vibrator van het merk Womanizer. Lees hier ook mijn review.

Soort stimulatie: Clitoris
Vibratie standen: 14
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 200,-


6. Satisfyer Curvy 2+

Satisfyer Curvy 2+

De Satisfyer Curvy 2+ is één van de nieuwste modellen van Satisfyer. Deze toy onderscheid zich van andere door dat deze zowel kan vibreren als met pulserende luchtdrukgolven werkt. Bij de Curvy2+ heb je keuze uit maar liefst 10 verschillende luchtdruk standen en 10 vibratie standen. Het is zelfs mogelijk om je eigen vibraties te creëren! Dit kan d.m.v. de speciale Satisfyer app. Hierdoor is het mogelijk om jouw nieuw aanwinst helemaal in te stellen naar je persoonlijke voorkeur.

Voor de rest is de Curvy 2+ ook nog eens oplaadbaar en waterproof. Een model dat uitspat in prijs tot opties die deze bevat. Daarom verdient deze zeker een plekje tussen de beste luchtdruk vibrators! Verkrijgbaar in de kleur wit en roze.

Soort stimulatie: Clitoris
Standen: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 40,00


7. Tracy’s Dog New Ducking Clitoris Vibrator

Tracy's Dog New Ducking Clitoris Vibrator

Een luchtdruk vibrator in de vorm van een badeendje. Hoe leuk is dat?! Deze air pulse vibrator ziet er in eerste instantie wat onschuldig uit.. maar kan je behoorlijk hard laten kwaken hoor 😉 De New Ducking Clitoris Vibrator werkt met luchtdruktechniek en heeft 7 verschillende standen. Zoals je kunt zien bevat dit eendje een klein tongetje die maar al te graag de clitoris verwend!

Wat ons betreft de beste luchtdruk vibrator met een funny design. Goed om te weten is dat de toy zowel oplaadbaar is als waterproof. Je kunt dit badeendje dus met een gerust hart mee nemen onder de douche of in bad. Voor een tenen krullend orgasme moet je bij dit eendje zijn!

Soort stimulatie: Clitoris
Standen: 7
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 50,00


8. Svakom Pulse Pure

Svakom Pulse Pure Luchtdruk Vibrator

De Svakom Pulse Pure is een luchtdruk vibrator met een zeer elegant design. De vibrator werkt op luchtdruk en is bedoeld voor het stimuleren van de clitoris. Dankzij zijn ontwerp zorgt het voor een zeer gerichte stimulatie en is deze zeer makkelijk in gebruik. De Pulse Pure heeft 5 vibratiestanden en 5 verschillende snelheden.

Daarnaast is de vibrator oplaadbaar en waterbestendig. De oplaadkabel wordt bijgeleverd. Bij een volledig opgeladen batterij gaat de Svakom Pulse Pure maar liefst 240 minuten mee. Dankzij de lange batterij duur en het compacte formaat is het één van de beste luchtdruk vibrators voor op reis.

Soort stimulatie: Clitoris
Standen: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 50,00


9. ROMP Switch Luchtdruk Vibrator

De ROMP Switch luchtdrukvibrator is één van de populairste toy van het merk. Het speeltje heeft maar liefst 6 verschillende luchtdruk standen en werkt op batterijen. Mocht je nog niet eerder een luchtdruk vibrator geprobeerd hebben en je wil er niet meteen al te veel geld aan kwijt zijn, dan is dit product een mooie optie om mee te beginnen.

De Switch stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. Ook is deze eenvoudig te bedienen en heeft een comfortabele grip. Dit is wat ons betreft de beste luchtdruk vibrator die op batterijen werkt.

Soort stimulatie: G-Spot, Vagina en Clitoris
Standen: 6
Oplaadbaar: Nee
Waterproof: Nee
Gemiddelde prijs: ± € 30,00


10. LELO Sona 2

LELO Sona Vibrator

Ook de LELO Sona 2 mag niet ontbreken in deze top 10 aan beste luchtdruk vibrators. Deze beste luchtdruk vibrator spat er uit door zijn speciale luchtgolven waardoor de clitoris heerlijk wordt gestimuleerd. Schattig en klein van formaat, maar zeker weten niet ten nadelen van de werking.

Deze toy heeft maar liefst 12 verschillende standen. De bedieningsknopjes bevinden zich op het handvat. De LELO Sona 2 is daarnaast oplaadbaar en waterproof. Gebruik deze gerust in bad of onder de douche. De Sona 2 wordt geleverd in luxe verpakking en is daardoor ook zeer geschikt om cadeau te geven.

Soort stimulatie: Clitoris
Geschikt voor: Vrouwen
Vibratiestanden: 12
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Gemiddelde prijs: ± € 110,00


Wat is een luchtdruk vibrator?

Een luchtdruk vibrator, je hoort de term wellicht steeds vaker voorbij komen binnen het erotiek walhalla. Maar wat is een luchtdruk vibrator nou eigenlijk? Wat doet het, waarvoor gebruik je het en wat is het verschil ten opzichte van een klassieke vibrator. Ik leg je het vandaag in deze blogpost allemaal uit en laat je direct de beste en bekendste luchtdruk vibrators zien.

Een luchtdruk vibrator is een seksspeeltje bedoeld voor het stimuleren van de clitoris door middel van luchtdruk pulsaties. Het is een nieuwe technologie waarbij je de clitoris als het ware ”contactloos” stimuleert. Eigenlijk is het dan ook helemaal niet te vergelijken met een normale vibrator, waarbij de stimulatie uit vibraties bestaat. Al velen vrouwen zijn je voor gegaan en komen door deze manier van stimulering tot heerlijke en zeer heftige orgasmes.

Zelfs vrouwen die nooit eerder een orgasme hebben ervaren en moeilijk tot een orgasme kunnen komen, hebben vaak baat bij een lucht druk vibrator! Er is zelfs een onderzoek naar gedaan hoeveel vrouwen tot een orgasme zouden komen door dit unieke speeltje en de uitkomst was maar liefst 97%! Dat is dus echt wel heel veel. Ik heb zelf dan niet mee gedaan aan het onderzoek, maar ik behoor ook tot deze vrouwen. Ik heb zelf de Satisfyer Pro Penguin en deze kleine vriend, heeft mij al meermaals heerlijke hoogtepunten bezorgd.


Hoe werkt een luchtdruk vibrator?

Een luchtdruk vibrator wordt op de clitoris gehouden waarbij deze door het tuutje van de toy een klein beetje naar binnen wordt gezogen. Als je het speeltje goed op zijn plaats hebt zal er geen lucht meer van buiten naar binnen komen en ontstaat er vacuüm. De lucht druk vibrator geeft lichte zuigende bewegingen. Deze vorm van stimulatie is niet vergelijkbaar met orale seks of stimulatie van de clitoris met een vinger.

Het is echt een vrij unieke manier van stimulering en voelt heel erg lekker. Sommige beschrijven het als sabbelen. De pulserende lucht drukgolven van de lucht druk vibrator zorgen voor stimulatie van de clitoris zonder directe aanraking. De bloedtoevoer gaat richting de clitoris en je raakt heel snel opgewonden. Vooral de eerste keer met een lucht druk vibrator zal een geweldige en intense ervaring zijn. De meeste vrouwen komen tot een heerlijk en overweldigend orgasme. Voor sommige is zelfs maar 9 seconden nodig!

Zo gebruik je de luchtdruk vibrator in stappen:

  1. Spreid je schaamlippen precies zo dat de clitoris goed word blootgesteld
  2. Plaats het mondje/tuutje over de clitoris. Druk hierbij zachtjes aan zodat er geen lucht meer naar binnen kan. Zorg er hier bij ook voor dat je in voor jou comfortabele houding ligt of zit.
  3. Zet de vibrator aan en ontdek hierbij de verschillende intensiteiten. Ik adviseer om hierbij met de laagste standen te beginnen.
  4. Geniet, enjoy.. het is hemels!

Voor een extra comfortabel gebruik zou je nog wat glijmiddel op waterbasis van te voren op je clitoris kunnen aanbrengen. Maak na gebruik je vibrator altijd goed schoon. Lees hier mijn tips voor het schoonmaken van je vibrator.


Hopelijk heeft bovenstaande top 10 beste luchtdruk vibrator lijst je geholpen bij je zoektocht naar een nieuwe toy! Houd onze website vooral in de gaten voor nieuwe artikelen betreft seksspeeltjes. Op onze blog vind je alles rondom vibrators, van reviews tot vergelijkingsartikelen of informatieve berichten. Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.