Top 5 beste stille vibrators

Beste stille vibrators

Op zoek naar een stille vibrator? I got u! Soms kom je in een situatie waarbij schreeuwen van genot en luidruchtige vibraties er gewoonweg even niet in zitten. Onder één dak met je ouders, huisgenoten of een overnachting op de camping. Bij dit soort situaties zijn stille vibrators een uitkomst!

Onopgemerkt genieten en je gang gaan zonder dat ook maar iemand het door zal hebben. Een stille vibrator maakt jou pleziertje toch nog mogelijk, zonder dat de kracht van de vibraties ook maar verloren gaan. Geniet in stilte en discreet met deze prachtige stille vibrators.

Beste stille vibrators overzicht


1. Lelo Soraya 2

Stille vibrator

De LELO Soraya 2 vibrator is een verbeterde versie van de razend populaire LELO Soraya vibrator. De Soraya heeft een nog krachtigere motor voor intense vibraties zonder dat deze al te veel geluid maakt. De Soraya is waterdicht en bevat naast het inbrengbare gedeelte ook een clitoris stimulator. Het geluidsniveau van deze vibrator ligt onder de <50dB wat onder fluisterstil valt voor een vibrator. Oftewel een zeer geschikt model als stille vibrator. Ook is de vibrator oplaadbaar en wordt geleverd met een handig opbergdoosje en toybag.

De Lelo Soraya 2 vibrator heeft daarnaast 12 verschillende vibratiestanden. Deze zijn eenvoudig te bedienen met de knopjes op het ergonomisch handvat. De top is omhuld met extra zacht en lichaamsvriendelijk siliconen. Zo ben je zeker van een comfortabel en plezierig gebruik. De Soraya brengt je tot ongekende hoogtepunten en is een fijne toevoeging aan ieders seksleven! Daarnaast zal niemand de vibraties van de Soraya kunnen horen en kan je ongehoord en ongestoord genieten.

Geluidsniveau: <50dB
Soort stimulatie: G-Spot
Inbrenglengte: 12,50 cm
Vibratie standen: 12
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja

Prijs: ± € 180,-


2. Teazers Pair Vibrator

Stille koppel vibrator

Ook een goede stille vibrator is de pair vibrator van Teazers. Dit model is erg populair omdat deze multifunctioneel is. Zie het als een alles in één vibrator. Je kunt er verschillende kanten mee op. Gebruik de vibrator als cockring voor dubbele stimulatie/penetratie of juist om de clitoris, vagina, anus, ballen of tepels te stimuleren. De keuze is aan jou!

Dit speeltje kan aan beide uiteinde gebruikt worden en de gebruikersmogelijkheden zijn oneindig. Daarnaast is de vibrator ook nog eens fluisterstil. De toy bevat 2 motoren die beide apart van elkaar te bedienen zijn.

De Teazers Pair vibrator heeft 3 verschillende snelheden en 4 patronen waar je uit kunt kiezen. Daarnaast is deze waterproof en oplaadbaar met de bijgeleverde USB-oplaadkabel. Wat ons betreft is dit de beste stille vibrator voor koppels!

Geluidsniveau: Fluisterstil
Soort stimulatie: vagina, anus, penis, clitoris, ballen en tepels
Inbrenglengte: 14,00 cm
Vibratie standen: 7
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 50,00


3. Womanizer Premium

Womanizer Premium

Als je echt een hele stille vibrator zoekt en fan bent van clitoris stimulatie, dan is de Womanizer Premium zeker iets voor jou! Deze vibrator heeft een geluidsniveau van maar 40 dB en bevat een een speciale Smart Silence technologie. Dit houd in dat de Womanizer pas aan gaat, wanneer deze bijna de huid aan raakt. Als deze weer van de huid weggehaald wordt, zal deze direct uit gaan.

Zo kun je heel discreet genieten van een heerlijke luchtdruk stimulatie van de clitoris. Iets wat al veel vrouwen tot een orgasme heeft gebracht! Zelfs vrouwen die maar moeilijk tot een orgasme kunnen komen, kunnen baat hebben bij deze toy.

Naast de erg stille motor van de Womanizer Premium is deze ook waterdicht en oplaadbaar. Je kunt deze luchtdruk vibrator dus ook prima in bad of onder de douche gebruiken. Ook leuk is om de vibrator in combinatie met je partner te gebruiken. Laat je partner je penetreren terwijl je zelf de luchtdruk vibrator op de clitoris houdt. De Womanizer Premium heeft 12 vibratie standen.

Geluidsniveau: 40 dB (Smart Silence)
Soort stimulatie: Clitoris

Vibratiestanden: 12
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 200,-


4. Teazers Heat of the Moment Anaal Vibrator

Teazers Heat of the Moment Anaal Vibrator

De Teazers Heat of the Moment Anaal vibator is een zeer geschikte stille vibrator voor anale stimulatie. Deze vibrator is zowel geschikt voor mannen als vrouwen die liefhebber zijn van anale seks/stimulatie. De Heat of the Moment is uniek door zijn verwarmfunctie.

De anaal vibrator warmt op tot maar liefst 37 graden wat een extra fijn en lekker gevoel geeft bij gebruik. Deze toy heeft een licht gebogen top, smalle hals, vlakke basis en is gemaakt van lichaamsvriendelijk siliconen. Dit voor een fijne en comfortabele ervaring. Daarnaast is de Heat of the Moment ook nog eens stil in gebruik.

De Anaal Vibrator van Teazers heeft 10 vibratie standen en is eenvoudig in gebruik. Ook is het een anaal vibrator met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik adviseer om wel bij het anaal inbrengen van deze vibrator een anaal glijmiddel te gebruiken. Have fun!

Geluidsniveau: Stil
Soort stimulatie: Anale stimulatie
Inbrenglengte: 13,50 cm

Vibratie standen: 10
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 35,-


5. EasyToys Geribbelde G-Spot Stille Vibrator

EasyToys Geribbelde G-Spot Vibrator

Deze G-Spot vibrator van EasyToys is een van zeer goede kwaliteit seksspeeltje. Als je fan bent van G-Spot stimulatie is dit zeker een musthave voor in je nachtkastje. De G-Spot vibrator van EasyToys bevat ribbels voor extra stimulatie, is oplaadbaar en waterproof. Ondanks de krachtige motor maakt de vibrator ook vrij weinig geluid. Deze toy heeft 20 standen en bied daardoor genoeg variatie. Hierdoor kun je goed ontdekken welke vibratie stand jij het lekkerst vindt.

De inbrenglengte van dit model is 11,00 cm wat het een middel formaat vibrator maakt. Een fijn model als je voor goede kwaliteit wilt gaan en weet dat je van G-Spot stimulatie houd of dit wilt ontdekken. Je hoeft je geen zorgen te maken of je huisgenoten, buren of wie dan ook het zal horen.

Geluidsniveau: Stil
Soort stimulatie: Vaginaal/G-Spot
Inbrenglengte: 11,00 cm
Vibratie standen: 20
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 50,-


Wat is een stille vibrator?

Een stille vibrator is een vibrator die haast geen geluid maakt. Wil jij genieten van intense vibraties zonder dat andere het kunnen horen? Dan bied een stille vibrator een uitkomst. Natuurlijk zal de vibrator nog steeds geluid maken, maar veel minder dan andere reguliere vibrators.

De vibrators vallen qua geluidsniveau onder fluisterstil en produceren minder dan 50 decibel aan geluid. Als je wilt genieten zonder dat je bang hoeft te zijn dat andere het horen, dan is een fluisterstille vibrator echt iets voor jou. Maar ook voor je als partner de luidere vibrators een mood killer vindt.


Welk DB is stil voor een vibrator?

Als je graag een stille vibrator wilt gaan kopen dan kun je het beste letten op het aantal decibel dat geproduceerd wordt door het speeltje. Deze is het beste onder de 50 DB. Hoe lager dit aantal is, hoe geruislozer de vibrator is. Wil je onopgemerkt genieten en masturberen? Dan is het verstandig om een vibrator met zo weinig mogelijk DB aan te schaffen. De modellen in bovenstaande top 5 zijn stil, geruisloos en hoef je niet bang te zijn voor dat mensen jouw speeltje zullen horen.


Ik hoop dat deze top 6 stille vibrator lijst je heeft geholpen bij het vinden van een super stille toy! Een ding is zeker, je huisgenoot, buren of familie leden zullen er in ieder geval niks van mee krijgen. Bekijk ook eens mijn sextoy review pagina. Hier verschijnen regelmatig reviews van verschillende seksspeeltjes.

Door via een van bovenstaande linkjes een seksspeeltje te bestellen sponsor je mijn blog. Je helpt mij hiermee en steunt hierdoor mijn blog. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.