Top 5 beste koppelvibrators

Beste koppel vibrators

Opzoek naar een goede koppelvibrator? Dit zijn wat betreft mij de beste koppelvibrators die op dit moment te koop zijn. Ik heb hierbij rekening gehouden met de functies, gebruiksduur, prijs, oplaadbaar en/of waterbestendig.

Een koppelvibrator is zoals de naam al verklapt een vibrator speciaal voor koppels of bedpartners. De meeste bieden stimulatie voor zowel man als vrouw. Zo worden beiden extra gestimuleerd tijdens het liefdesspel. In dit blogartikel laat ik je de beste modellen zien en leg ik uit wat een koppelvibrator is en hoe je deze kunt gebruiken.

De beste koppelvibrators op een rijtje


1. Satisfyer Partner Koppelvibrator

Beste koppelvibrator Satisfyer

De Satisfyer Partner koppelvibrator is een speeltje die gedragen wordt door de vrouw. Net zoals alle andere seksspeeltjes van Satisfyer heeft ook deze toy een mooi en elegant design. Ik heb dit model op nummer gezet omdat het een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Daarnaast is het erg fijn dat het inbrengbaren gedeelte smal is en het stimulerende gedeelte wat breder. Dit zorgt bij veel vrouwen voor een comfortabel draaggemak.

Deze Satisfyer koppelvibrator is te bedienen met de grote druk knop op de schacht van het apparaat. Met deze koppel vibrator blijft penetratie mogelijk. Zo genieten beide partijen van de heerlijke vibraties. Stimulatie van de vagina, clitoris en penis gegarandeerd! De vibrator heeft in totaal 7 verschillende standen, waarvan 3 intensiteiten en 4 patronen.

Soort stimulatie: Vagina, Clitoris, Penis, Eikel
Vibratie standen: 7
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 25,-


2. Teazers Pair Vibrator

Teazers Pair Vibrator

Dan op nummer 2 in deze beste koppelvibrator top 5, dé Teazers Pair Vibrator. Dit roze duiveltje brengt jou en je partner tot ongekende hoogtepunten. De vibrator wordt ook wel U-type vibrator genoemd. Het is een multifunctioneel speeltje wat betekend dat de mogelijkheden met dit speeltje oneindig zijn. Het speeltje is namelijk bruikbaar aan beide uiteinde. Maak het samen zo spannend als je zelf wilt. Gebruikt de U-vorm om bijvoorbeeld de penis te stimuleren. Of zet deze vast om de penis om voor dubbele penetratie te gaan! Zowel de schacht als de U-vorm bevatten ribbels voor extra stimulatie.

De Teazers vibrator voor koppels is oplaadbaar en wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel. Ook is deze waterproof en kon probleemloos in bad of onder de douche gebruikt worden. De vibrator bevat 2 motoren (in beide uiteindes), die beide van elkaar apart te bedienen zijn.

Soort stimulatie: Vagina, Clitoris, Penis, Eikel
Vibratie standen: 7
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 50,-


3. Lovense Lush 3

Beste koppelvibrators

Op nummer 3 in deze beste koppelvibrator lijst, de Lovense Lush 3. Lovense is hét merk onder de koppel vibrators. Het is het ideale speeltjes voor koppels. Deze vibrator komt in de vorm van een eitje en wordt vaginaal ingebracht. Jouw partner bedient de trillingen en intensiteit van het eitje via de bijgeleverde app. Dit is een spannende en opwindende manier van voorspel. Niemand, alleen jullie beide zullen het weten.

De Lovense Lush 3 geeft krachtige trillingen, maar blijft desondanks fluisterstil. Zo kun je samen en discreet genieten van dit spannende voorspel. Nog een leuk weetje is dat deze koppelvibrator reageert op muziek. Dit is wat ons betreft de beste koppelvibrator in de vorm van een inbrengbaar eitje!

Soort stimulatie: Vagina
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 130,-


4. We-Vibe Sync Lite

We-Vibe Sync Lite Beste Koppelvibrator

De We-Vibe Sync Lite is de perfecte vibrator voor koppels! De vibrator is bedekt met ultra zacht siliconen en dient vaginaal ingebracht te worden. Het smalle gedeelte dient ingebracht te worden en door het compacte formaat, blijft er ruimte voor penetratie. Zo kunnen jullie beide tegelijkertijd genieten van de intense vibraties van dit speeltje.

De We-Vibe koppel vibrator kan zowel via de app als via de knopjes op de vibrator zelf worden bediend. Wat ons betreft is dit de beste koppel ibrator die je wereldwijd kunt bedienen! Daarnaast ziet de toy er ook nog eens super leuk uit dankzij de frisse kleurtjes waar deze verkrijgbaar in is.

Soort stimulatie: vagina, clitoris, g-spot, penis
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Nee
Prijs: ± € 89,-


5. LELO Tiani 2 Koppelvibrator

LELO Tiani 2 koppelvibrator

Last but not least! Deze prachtige koppel vibrator van LELO: de Tiani 2. Deze vibrator is van zeer hoge kwaliteit en dat is zichtbaar, maar ook voelbaar! Wat ons betreft is het de beste koppelvibrator voor een duurzame keuze. Ook deze toy dient vaginaal ingebracht te worden, waarbij beide partners bij penetratie kunnen genieten van de trillingen. De Tiani 2 is gemaakt van zacht, flexibel siliconen en heeft 8 verschillende vibratiestanden.

De LELO Tiani 2 is te bedienen met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening. Maar ook via de knopjes boven op de toy zelf. Fijn aan deze LELO koppelvibrator is dat deze zowel oplaadbaar als waterproof is. Verkrijgbaar in 3 toffe kleuren, namelijk: paars, roze en zwart.

Soort stimulatie: vagina, clitoris, penis
Vibratie standen: 8
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 150,-


Wat is een koppelvibrator?

Een koppel vibrator is zoals de naam al verklapt een speciale vibrator bedoeld voor koppels. Koppelvibrators worden ook wel pair vibrators, duo vibrators of partner vibrators genoemd. De vibrator kan samen met je bedpartner gebruikt worden. Hierbij zorgt de toy ervoor dat beide gelijktijdig gestimuleerd worden en het dus voor beide voor extra plezier en genot zorgt. Bij de meeste modellen worden de clitoris, g-spot en penis gelijktijdig gestimuleerd. Wel kan er verschil zitten in wie de toy draagt. Zo zijn er koppelvibrators waarbij de vrouw een gedeelte inbrengt, maar ook modellen waarbij deze door de man om de penis heen worden gedragen. Dit is dus net wat je fijn lijkt.

De meeste koppel vibrators werken met vibraties. Populaire modellen zijn de U-type vibrator of de draagbare duo-vibrators. Deze modellen vind je ook terug in onze bovenstaande top 5 beste koppelvibrators lijst. Een vibrator voor koppels kan een leuke toevoeging aan jullie huidige seksleven zijn. Het kan voor een nog heftiger en intenser orgasme zorgen bij beide partijen. Wisselen jullie graag veel af met vibratie standen? Dan zijn de modellen met een draadloze afstandsbediening zeker iest voor jullie. Denk hierbij aan de zeer geliefde We-Vibe.

Hoe werkt een koppelvibrator?

Er zijn verschillende soorten koppel vibrators. Zo zit er verschil in wie de toy zal dragen. Er zijn namelijk partner vibrator die om de penis bevestigd dienen te worden en modellen die voor een gedeelte vaginaal ingebracht worden. Bij duo modellen die vaginaal ingebracht worden is penetratie mogelijk. Bij de modellen die om de penis bevestigd dienen te worden kan het verschil zitten in dubbele penetratie (anaal) en/of clitoris stimulatie.

Houd ook rekening met verschil in functies. Sommige modellen bevatten meerdere motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. En andere hebben een draadloze afstandsbediening. Het is dus net waar jullie voorkeuren naar uitgaan. De bovengenoemde modellen uit de top 5 beste koppelvibrators worden in ieder geval allen inclusief uitgebreide handleiding geleverd! 🙂


Hopelijk heeft bovenstaande top 5 beste koppelvibrator lijst je geholpen bij je zoektocht naar een nieuwe toy! Houd onze website vooral in de gaten voor nieuwe artikelen betreft seksspeeltjes. Op onze blog vind je alles rondom vibrators, van reviews tot vergelijkingsartikelen of informatieve berichten. Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.

Shop jouw nieuwe koppel vibrator voordelig en discreet bij: Willie.nl / EasyToys.nl of Bol.com