Top 5 beste remote vibrators

Beste Remote Vibrators

Op zoek naar de beste remote vibrator? Een remote vibrator is een vibrator die je op afstand kunt bedienen. Dit kan zijn met een app op je telefoon of draadloze afstandsbediening. Dit spannende speeltje is ideaal om de controle uit handen te geven en zorgt voor een opwindend voorspel!

Tegenwoordig zijn er veel soorten remote vibrators. Er zit verschil in model, merk en kwaliteit. Wij kunnen begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je daarom graag bij het vinden van een goede remote vibrator. Op basis van onze eigen ervaringen hebben wij hier de beste remote vibrators voor jou geselecteerd, je vindt ze hieronder:

De beste remote vibrators op een rijtje


1. Lovense Lush 3

Lush Remote Vibrator

De Lovense Lush 3 is dé absolute nummer 1 beste remote vibrator. Dit is een van de best verkochte vibrators die je op afstand kan bedienen. Dit in eerste instantie onschuldig uitziende speeltje geeft krachtige vibraties en is fluisterstil. Het eitje produceert maximaal 45.5 dB. Hierdoor is het gebruik heel discreet en zal niemand jullie ”onder onsje” door hebben.

Bedien het eitje met de bijgeleverde Lovense-App en laat je partner de intensiteit bepalen! Daarnaast heeft dit innovatieve speeltje ook een functie waarbij deze op muziek reageert. Ideaal voor naar een festival of ander muzikaal uitje. Voor de rest is deze waterproof en oplaadbaar met de bijgeleverde oplaadkabel.

Bereik: via internet elke afstand
Bediening via: app
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 129,99


2. Teazers Remote Pleaser Vibrator

Teazers Remote Pleaser Vibrator

De Teazers Remote Pleaser Vibrator is een remote vibrator met een drie dubbele stimulatie! Met dit speeltje stimuleer je de clitoris, g-spot en anus tegelijkertijd. Vind je de standaard remote vibrators wat saai geworden en wil je een stapje verder? Dan is dit paarse speeltje speciaal voor jou. De toy geeft keuze uit 9 verschillende vibratie standen en is bedienbaar met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening.

Een leuk speeltje om zowel samen als alleen te gebruiken. Voor de rest is de Teazers Remote Vibrator oplaadbaar en waterproof. Wat ons betreft is dit de beste remote vibrator binnen een kleiner budget. Een speeltje voor oneindig lang plezier tussen de lakens!

Bereik: 8 meter
Bediening via: afstandsbediening
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 39,99


3. Magic Motion Magic Sundae

Magic Motion Magic Sundae Vibrator

Ken jij de Magic Sundae Remote Vibrator van het merk Magic Motion al? Dit is een leuk en betaalbaarder alternatief voor de Lovense Lush 3. Het eitje zorgt voor krachtige vibraties en is net zoals de Lush 3 te bedienen met een app. Deze app heeft de What Sense App. Het eitje geeft keuze uit 9 verschillende vibratie standen en is via het internet vanaf elke afstand te bedienen. Ideaal voor lange afstandsrelaties!

De Magic Sundae is daarnaast oplaadbaar en reageert ook op jouw favoriete muziek. Een van de beste remote vibrators met een slimme technologie voor minder haperingen!

Bereik: via internet elke afstand
Bediening via: app
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Nee
Prijs: ± € 51,99


4. Lovense Edge 2 (prostaat)

Beste Remote Vibrator Prostaat

Uiteraard sluiten wij de mannen niet uit en zijn er ook gewoon remote vibrators voor prostaat stimulatie! Het gaat hierbij om de Lovense Edge 2 Prostaat Remote Vibrator. Deze vibrator op afstand wordt anaal ingebracht en stimuleert de prostaat en het perineum. De toy bevat krachtige motoren en is gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Ook deze is te bedienen op afstand door middel van de Lovense-App.

Laat jouw partner de app installeren en geef de controle uit handen. De vibrator heeft meerdere motoren en zorg voor een ongeëvenaard genot. Goed om te weten is dat de toy een verstelbare kop heeft. Dit voor een comfortabele pasvorm en maximale stimulatie. Dit is wat ons betreft een van de beste remote vibrators voor prostaat stimulatie.

Bereik: via internet elke afstand
Bediening via: app
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 129,99


5. OhMiBod Remote Vibrator

OhMiBod Remote Vibrator

OhMiBod is hét merk dat als een van de eerste met een remote vibrator op de markt kwam. Hier is het merk ook bekend mee geworden en sinds dien hebben zij al meerdere modellen uitgebracht. Deze nummer 5 beste remote vibrator is de BlueMotion Nex 1 van OhMiBod. Het is het perfecte speeltje voor koppels en wordt geleverd inclusief sexy string.

De toy geeft keuze uit 4 krachtige vibratie standen en is wereldwijd te bedienen met hun speciale app. Daarnaast is het speeltje USB-oplaadbaar en zijn de trillingen fluisterstil. Geniet samen en discreet van een adembenemend voorspel.

Bereik: via internet elke afstand en 8 meter met afstandsbediening
Bediening via: app of afstandsbediening
Oplaadbaar: Ja
Waterproof: Ja
Prijs: ± € 153,99


Hopelijk heeft bovenstaande top 5 beste remote vibrator lijst je geholpen bij je zoektocht naar een nieuwe toy! Houd onze website vooral in de gaten voor nieuwe artikelen betreft seksspeeltjes. Op onze blog vind je alles rondom vibrators, van reviews tot vergelijkingsartikelen of informatieve berichten.

Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.