Willie Adventskalender 2021

Willie Erotische Adventskalender 2021

De Willie adventskalender is online! Deze erotische adventskalender maakt de feestdagen extra exciting en spannend. Tel af tot kerst door elke dag een nieuw vakje open te maken. Het is de tweede limited edition kalender van Willie en is sinds dit jaar verkrijgbaar. De kalender bevat 24 verschillende spannende seksspeeltjes en de speciale Pleasure App. De Pleasure App is een app die extra uitleg en inspiratie over de speeltjes geeft.

Ik kwam in contact met Willie.nl en zij vroegen mij hun nieuwe adventkalender op te sturen. Uiteraard zei ik daar direct ja tegen en daarom lees je in dit artikel mijn Willie Adventskalender review. Ik laat je de inhoud zien en vertel je mijn mening over deze nieuwe erotische adventskalender.


Willie Adventskalender Review

Willie Adventskalender – The BIG Pleasure Box

Wanna play? Met deze erotische adventskalender speel jij elke december dag! Tel af tot kerst en open 24 dagen lang elke dag een nieuw doosje uit de kalender. In deze BIG Pleasure Box zitten in totaal 24 spannende seksspeeltjes. De box wordt geleverd inclusief de Pleasure App. Een app met spannende opdrachtjes en extra uitleg over de sext toys. De Willie adventskalender is er voor iedereen die wel wat extra spanning kan gebruiken. Leuk om cadeau te geven aan je partner of aan jezelf. Een ding is gegarandeerd, héél december word een feestje!

Willie Adventskalender Inhoud

De Willie Adventskalender is prachtig vorm gegeven. De kalender is zeer kleurrijk en is een al een cadeautje van zich zelf. De kalender is daardoor vrijwel direct klaar om cadeau te geven. Inpakpapier is absoluut overbodig. De box is gesloten met een prachtig roze strik.

Wanneer je deze opent kun je de twee deurtjes naar het plezier openen, namelijk naar de kalender zelf! In de kalender staat op de binnenkant van het linker deurtje: ”A dirty mind”. En aan de binnenkant van het rechter deurtje: ”Is a Joy 4ever!”.  Daar heeft Willie zeker weten een punt. Deze erotische adventskalender is hét perfecte cadeau om voor een gereduceerde prijs, heel veel nieuwe seksspeeltjes uit te proberen. Ga voor nieuwe, heerlijke, opwindende en spannende ervaringen en ontdekkingen.

Inhoud Adventskalender Willie

De inhoud

Benieuwd naar de Willie adventskalender inhoud? Ik mag 4 producten alvast bekend maken! De rest wat er in zit moet natuurlijk nog een verrassing blijven. Wel kan ik je vertellen dat er in totaal 24 seksspeeltjes in deze erotische adventskalender zitten. En dat het niet voor niets ”The BIG Pleasure Box” heet. De box is namelijk rijkelijk gevuld met leuke en spannende speeltjes. De kalender is compleet vernieuwd en bevat hele andere producten dan de eerdere editie.

Willie product 1
Willie product 4
Willie product 3
Willie product 1

In de kalender zitten o.a. de volgende producten: luchtdruk vibrator, partner vibrator, duo vibrator, g-spot vibrator, anaaltoys voor beginners, handboeien, tijgerprint zweep, 50 Shades masker en een satijnen opbergzakje. De kalender heeft het volgende formaat: B 43 cm x H 40 cm x D 9 cm.


Erotische adventskalender review

Mijn ervaring en review

De Willie Adventskalender is een super leuke verrassing. De kalender heeft een grote variatie aan seksspeeltje wat het een mooie gelegenheid maakt om nieuwe dingen uit te proberen. Er is zowel aan de man als vrouw gedacht. De kalender is geschikt voor alle geslachten, koppels en singels. Ik en mijn partner konden de verleiding niet weerstaan en hebben stiekem al wat vakjes geopend. Er zitten lekkere, spannende en opwindende seksspeeltjes in.

Ook mijn complimenten voor de vormgeving van deze kalender. Deze spat er echt uit en is al een cadeautje van zich zelf. De Pleasure App is een mooie aanvulling en geeft een goede uitleg en veel inspiratie. Het is je geld meer dan waard en zal jou of jullie een plezierige december maand bezorgen! Ik raad dit product dan ook zeker aan. De kalender heeft zowel mij als mijn partner al veel leuke plezierige avondjes bezorgd 😉

De Willie Adventskalender heeft een waarde van € 499,95 en te koop voor € 99,95 bij Willie.nl

Benieuwd naar meer reviews? Bekijk de volgende pagina >>