Top 5 Beste Vibrerend Ei

Vibrerende eitjes zijn er in verschillende soorten. Dit model vibrator is razend populair door dat het een veel gebruikt speeltje is als voorspel of om extra spanning op te zoeken.

Bij een vibrerend ei kun je de controle uit handen geven door iemand anders de afstandsbediening te geven. Hij of zij zal de intensiteit van de vibraties op dat moment bepalen. Het kan om een trillend eitje gaan wat je vaginaal inbrengt, maar er bestaan ook vibrerend slipjes. Het is en blijft spannend met tegelijkertijd een hoop stiekem genot.

Durf jij het aan? Wij vertellen je meer over dit type seksspeeltje en zetten de 5 beste vibrerend ei modellen voor je op een rijtje.

De beste vibrerende eitjes op een rij


1. Lovense Lush 2 Vibratie Eitje

Lovense Lush 2 Vibratie Eitje

Het Lovense Lush 2 Vibratie eitje is dé absolute nummer één in deze top 5 beste vibrerend ei lijst. Dit is een zeer uniek model in zijn soort. Hij is van zeer goede kwaliteit, is bedienbaar met de bijgeleverde app, reageert op muziek, is oplaadbaar en waterbestendig en kent zeer krachtige vibraties.

Een onmisbare toy voor iedere collectie. Door dat de Lovense via een app op de telefoon te besturen is kent deze geen maximale afstand. Ideaal voor langeafstandsrelaties. De Lush 2 heeft een bolling in zijn vorm waardoor de vagina goed gestimuleerd word. Een van de meeste complete en uitgebreide vibrerende eitjes in zijn soort. Voor uren lang genot!

Soort stimulatie: Vaginaal
Bediening: Pushbutton, Smartphone App
Bereik: Met bluetooth 13 meter en met app onbeperkt
Oplaadbaar: Ja

Waterproof: Ja
Prijs: ± € 130,-


2. LUV EGG

LUV EGG

Hoe schattig en mooi is deze LUV EGG? Het is een vibrerend eitje uitgevoerd in 4 verschillende pastel tinten. Het eitje is omhuld in zacht, flexibel en lichaamsvriendelijk siliconen. De toy heeft 10 krachtige vibratiestanden en kan vaginaal ingebracht worden. Door je partner de afstandbediening te geven, geef je de controle volledig uit handen. Hij ziet er heel schattig uit, maar schijn bedriegt. Want met zijn krachtige vibraties kan het voor ongekende genotsmomenten zorgen.

De LUV EGG eitjes zijn oplaadbaar en waterproof. Een vibrerend ei van zeer goede kwaliteit, waar je nog lang plezier van kunt hebben. Door zijn design, kwaliteit, prijs en krachtige vibraties, hebben wij hebben op nummer 2 gezet.

Soort stimulatie: Vaginaal
Bediening: Push button, Draadloze afstandsbediening
Bereik: 10 meter
Oplaadbaar: Ja

Waterproof: Ja
Prijs: ± € 40,-


3. PantyRebel Vibrating Tanga Slip

PantyRebel Tanga Slip

De PantyRebel Vibrating Tanga slip is een soort van vibrerend ei die je in de bijgeleverde slip draagt. De slip is namelijk voorzien van een vakje waarin de vibrator stopt. De toy heeft in totaal 10 verschillende vibratie standen en is te bedienen met de bijgeleverde wireless remote. De slip is one size en valt van maat S t/m L.

Voor de rest is deze toy oplaadbaar met de bijgeleverde USB-oplaadkabel. Een elegante vibrator en ook zeer geschikt om cadeau te geven door zijn prachtige vormgeving van het product zelf als van de verpakking.

Soort stimulatie: Vaginaal
Bediening: Pushbutton, Draadloze afstandsbediening
Bereik: 10 meter
Oplaadbaar: Ja

Waterproof: Ja
Prijs: ± € 45,-


4. Teazers Slip Vibrator met afstandsbediening

Dan de mini slip vibrator met afstandbediening van het merk Teazers. Ook dit is net zoals die van PantyRebel een vibrator die in je de slip legt. De toy heeft aan de bovenkant een verhoging zodat de clitoris tijdens dragen word gestimuleerd. Deze slip vibrator van Teazers heeft in totaal 12 verschillende vibratie standen. Deze zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening.

Het unieke aan dit model is is dat deze ook een warmte functie heeft. Dit houd in dat deze automatisch opgewarmd kan worden tot 37 graden. Iets wat als extra fijn word ervaren tijdens het dragen. Geef de controle uit handen en ga samen voor een opwindend voorspel.

Soort stimulatie: Vaginaal
Bediening: Push button, Draadloze afstandsbediening
Vibratie standen: 10
Bereik: 10 meter
Oplaadbaar: Nee

Waterproof: Nee
Prijs: ± € 38,-


5. EasyToys Vibrerend Eitje

EasyToys Vibrerend Eitje

Dan als laatst een van de meest verkochte vibrerende eitjes, namelijk het EasyToys Vibrerend Eitje. Dit komt mede door zijn prijs/kwaliteit verhouding. Hij is zeer scherp geprijsd en geeft de mogelijkheid iets nieuws te proberen zonder er al te veel geld voor te hoeven neer leggen.

Het EasyToys Vibrerend eitje is in totaal in 4 verschillende toffe kleuren verkrijgbaar, namelijk: zwart, groen, paars en roze. Het vibrerend eitje werkt op de draadloze bijleverde afstandsbediening. Zowel het eitje als afstandsbediening werken op batterij. Het maximale bereik is maar liefst 20 meter! Een leuk budget model in zijn soort. Hij heeft in totaal 10 verschillende standen.

Soort stimulatie: Vaginaal
Bediening: Draadloze afstandsbediening
Vibratie standen: 10
Bereik: tot 20 meter
Oplaadbaar: Nee

Waterproof: Nee
Prijs: ± € 25,-


Wat is een vibrerend ei?

Een vibrerend ei ook wel remote vibrator genoemd is een vibrator bedienbaar met een afstandsbediening. Dit model vibrator bestaat met draadloze en bedrade afstandsbedieningen. De draadloze worden toch wel het meest verkocht en zijn in veel meer situaties bruikbaar. Naast het vibrerend ei, zijn er verschillende soorten vibrators met afstandsbediening. Denk hierbij naast een vibrerend ei ook aan een vibrerend slipje, draagbare vibrators of standaard modellen die met een remote bediend kunnen worden.

Het leuke aan deze toy is dat je de controle volledig aan je partner kunt geven. Draag deze bijvoorbeeld tijdens een dinertje of een verjaardag. Niemand zal het door hebben alleen jullie twee! En dit zal extra spanning geven. Ideaal als voorspel en eenmaal thuis, houden jullie het waarschijnlijk niet meer. De meeste draadloze modellen hebben vaak een bereik van maximaal 20 meter. Maar er zijn ook modellen die via Wifi werken en via een app bestuurd kunnen worden. Ideaal voor lange afstandsrelaties bijvoorbeeld. Ook zit er verschil in de vibratiestanden, of deze oplaadbaar is ja of nee en het formaat.


Hoe gebruik je een vibrerend ei?

Het gebruik van een vibrerend ei is vrij eenvoudig. Zorg er bij het eerste gebruik voor dat je deze volledig hebt opgeladen of dat de batterijen erin zijn gestopt. Ook is het belangrijk dat je de toy voor gebruik even schoonmaakt. Doe dit d.m.v. een klein beetje toycleaner. Eenmaal klaar voor gebruik kun je het vibreren ei vaginaal inbrengen.

Geef de afstandsbediening aan je partner of degene waar je een pleziertje mee wilt beleven. Hij of zij zal door middel van de afstandsbediening de vibratie intensiteit van de toy bepalen. De meeste remote vibrators zijn fluisterstil. Dit maakt het mogelijk om de toy in publieke ruimtes te gebruiken. Niemand zal jullie onder onsje horen of door hebben. Iets wat voor extra spanning zorgt en een geweldig voorspel kan zijn. Bij sommige loopt de spanning zelfs zo hoog op dat het tot een orgasme leid!


Meer genot? Blijf ons volgen!

Ik hoop je met bovenstaand artikel meer duidelijkheid te hebben gegeven over het onderwerp vibrerend ei. Het is een leuk speeltje om samen met je partner als voorspel te gebruiken en het maakt het in publieke ruimtes extra spannend.Je helpt mij enorm door een bepaald model via bovenstaande linkjes te bestellen. Alvast bedankt voor je steun en ik wens je alvast veel plezier en genot van je nieuwe toy.

Op deze blog verschijnen regelmatig nieuwe blogberichten op het gebied van seksspeeltjes en vibrators. Ik zou het erg leuk vinden als je mijn blog in de gaten houd. Keep in touch en gun je zelf wat extra genot 🙂

> Bekijk hier alle vibrator met afstandsbediening