Zumio X Spirotip

Zumio X Spirotip Review

De Zumio X Spirotip is een pin point vibrator bedoeld voor het stimuleren de clitoris, maar ook tepels en andere erogene zones. De vibrator is o.a. bekend van de bladen de Linda en Viva en is zeer geliefd onder de vrouwen. De Zumio heeft een uniek design speciaal bedoeld voor zeer gerichte stimulatie. De Zumio X is heel effectief en heeft al veel vrouwen kunnen laten klaarkomen.

De vibrator werkt met circulaire bewegingen in plaats van trillingen. Het bolletje aan het uiteinde van de vibrator roteert als het ware om je clitoris heen. Dit is een zeer nauwkeurige, intense, maar ook nieuwe manier van clitoris stimulatie. Ik testte deze point vibrator uit en hier lees je mijn Zumio X Spirotip review.

Zumio X Spirotip review

Zumio X Spirotip Review

De Zumio X Spirotip is een pin point vibrator bedoeld voor het stimuleren van de clitoris, tepels en andere gevoelige plekjes. Deze toy bevat maar liefst 8 verschillende snelheden, van langzaam tot snellere roterende bewegingen. Het bolletje aan het uiteinde van de vibrator is het gene wat roteert. Door de roterende beweging van het bolletje om de clitoris heen ervaar je een heerlijke en nieuwe vorm van clitoris stimulatie. Zumio vergelijkt het met het gevoel van circulaire bewegingen van de vingertop, maar dan nog lekkerder door dat je het niet zelf hoeft te doen.

De toy is uitgebreid getest en uit deze controle studie kwam dat maar liefst 89% van de deelnemers een orgasme binnen 5 minuten bereikte! En 69% had zelfs meerdere orgasmes achter elkaar.

Zumio X oplaadstation

Deze clitoris vibrator van Zumio is gemakkelijk te bedienen. De knopjes bevinden zich op het handvat. Het aan en uit -knopje is de onderste knop. Deze dien je één keer in te drukken om de vibrator aan of uit te zetten. De andere knop, een soort van infinity teken is de knop voor het bepalen van de snelheid. De bovenste knop is om de snelheid hoger te zetten en de onderste om deze te verlagen. Ook is het mogelijk om de Zumio X te locken. Dit doe je door de aan/uit knop 10 seconden lang in te drukken. Voor het unlocken geldt hetzelfde.

Voor de rest komt de Zumio X Spirotip inclusief met een USB oplaadkabel, handleiding, opbergkoker, oplaadstation en handleiding. De oplaadkabel wordt zonder connector geleverd. Ik gebruik hiervoor zelf de connector van mijn iPhone voor. Met het oplaadstation kun je de vibrator mooi staand opladen. Het doet mij denken aan het oplaadstation van een elektrische tandenborstel haha! 🙂 De Zumio X kent een oplaadtijd van 2 uur net even als de gebruikerstijd hierna. Daarnaast is deze clitoris vibrator waterbestendig en kun je er zorgeloos van genieten in bad of douche (top een diepte van 1,00 m onder water!).

Zumio X Clitoris vibrator

Eerste gebruik & onderhoud

Bij het eerste gebruik word vanuit Zumio aangeraden om de vibrator volledig op te laden. Dit zal de eerste keer 16 uur kunnen duren. Wanneer de vibrator volledig is opgeledan heeft het LED-lampje in het oplaadstation een effen kleur. Ook maak ik de toy goed schoon voor het eerste gebruik. Dit doe ik door middel van wat toycleaner en lauw warm water.

Bij het gebruik van de toy zelf breng ik wat glijmiddel op water basis aan. Dit maakt de stimulatie van de clitoris extra lekker en comfortabel. Letop! Gebruik geen glijmiddel op siliconen basis met dit product. Vergeet ook niet de Zumio X na gebruik weer schoon te maken. Zo hou je het plezierig en hygiënisch.

>>Bestel hier een toycleaner<<
>> Bestel hier glijmiddel op waterbasis<<

Voor- en nadelen Zumio X

Voordelen:

 • Unieke sensatie door roterende bewegingen om de clitoris heen
 • Vibrator voor zeer gerichte en intense stimulatie
 • Discreet design (bijzonder en uniek)
 • 8 verschillende snelheden
 • Oplaadbaar (inclusief oplaadstation)
 • Waterbestendig
 • Kan zorgen voor meerdere orgasmes achter elkaar!
 • Zeer stil voor een vibrator
 • Powerbutton apart van switch knop standen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen:

 • Te lui geworden om mijn eigen vinger nog te gebruiken 😉
 • Geleverd zonder connector (maar dit is bij de meeste oplaadbare toys het geval)
 • Eerste keer lange oplaadtijd
 • Geen losse opzetstukjes verkrijgbaar
 • Geen opbergzakje bijgeleverd
Zumio Point Vibrator

Ervaring Zumio X Spirotip Review

Wauw de Zumio X Spirotip zorgt voor een compleet nieuwe ervaring! Ik vind deze clitoris vibrator heerlijk en geweldig. In eerste instantie zou je bij dit model niet direct aan een sextoy denken. Dit maakt hem discreet. Maar niks is minder waar! De Zumio X spirotip vibrator heeft mij al meerdere keren tot een hoogtepunt kunnen brengen. Het is een zeer intense, krachtige en nauwkeurige vorm van clitoris stimulatie.

In het begin was het even zoeken wat het lekkerste aanvoelde en welke snelheid het beste bij mij past, maar éénmaal gevonden is het echt één en al genot! Zeker een aanrader wat mij betreft.. 🙂 Naast de heerlijke stimulatie, vind ik het oplaadstation van deze toy ook een groot pluspunt.

De Zumio X Spirotip kost gemiddeld € 99,00 en is verkrijgbaar bij de Bol.com en EasyToys.nl

Benieuwd naar meer reviews? Klik hier!