EasyToys Vibratie Ei

EasyToys Vibratie Ei Review

Toe aan wat extra spanning? Dan is dit EasyToys Vibratie Ei wellicht iets voor jou! Zoals de naam het al verklapt is het een vibrerend eitje. Het eitje breng je vaginaal in, waarna je de afstandsbediening aan je partner kunt geven.

Ofwel je geeft de controle uit handen en dit zorgt voor veel spannend momenten tijdens etentjes, verjaardagen en/of andere openbare plekken. Niemand zal het merken, want het eitje is extra stil. Ik ontving het EasyToys Vibratie Ei van de webshop en hier lees je mijn uitgebreide review.

EasyToys Vibrerend Ei

EasyToys Vibratie Ei

Het EasyToys Vibratie Ei is een vibrerend eitje dat je vaginaal dient in te brengen. Je draagt de vibrator dus inwendig bij je. De vibraties zorgen voor een heerlijke stimulatie van de vagina. Maar boven al zorgt het eitje vooral voor heel veel spanning tussen jou en je partner. Bij het eitje wordt een draadloze afstandsbediening geleverd. Deze heeft een pocket formaat, waardoor deze niet zal opvallen. Geef de afstandsbediening aan je partner en laat hem of haar de vibratie sterktes en snelheden regelen.

Het is het ideale speeltje als je opzoekt bent naar wat extra spanning en een goed voorspel. Door dat het vibrerend ei extra stil is, kan deze ook prima in openbare ruimtes gebruikt worden. Niemand zal het merken tijdens een etentje, feestje of vergadering. Only just the two of you!

Goed om te weten is dat dit vibrerend ei van EasyToys maar liefst 10 verschillende vibratie standen heeft. Daarnaast werkt deze op batterij en kent een bereik tot wel 20 meter. Zowel de afstandsbediening als benodigde batterijen worden inclusief bij het eitje geleverd.

Bang dat je het speeltje er niet meer uitkrijgt? Geen zorgen! Aan de onderkant van het vibrerend ei zit een trekkoord, waardoor je deze er weer makkelijk uit kunt halen. Het zacht siliconen waarmee het ei omhuld is, maakt het inbrengen en dragen extra comfortabel.

EasyToys Vibrating Egg

Inhoud verpakking en eerste gebruik

Als aller eerst ziet het vibrerend eitje van EasyToys er op zich zelf ontzettend schattig uit. De verpakking is simpel en basic, maar laat het product direct goed zien. De toy is in maar liefst vier verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk: paars, roze, zwart en groen. De vormgeving van het eitje is elegant en compact.

In de verpakking zelf bevinden zich het vibrerend ei,  de draadloze afstandsbediening en de benodigde batterijen. Je dient alleen de seal stripjes bij de batterijen te verwijderen en daarna is deze klaar voor gebruik.

Maak voor het eerste gebruik altijd even de toy goed schoon met een toy cleaner. Zo weet je zeker dat je hygiënisch te werk gaat en er geen onuitgenodigde bacteriën binnen komen. Daarnaast kan het gebruik van een glijmiddel kan het inbrengen vereenvoudigen.

Voor- en nadelen EasyToys Vibrerend Ei

Voordelen:

 • Zowel het ei als de afstandsbediening zijn compact in formaat
 • Inclusief draadloze afstandsbediening
 • Budgetvriendelijk
 • Bereik tot wel 20 meter
 • Leuke en spannende toy voor voorspel
 • Elegant design
 • 10 vibratie standen
 • Wordt geleverd inclusief batterijen

Nadelen:

 • Het dicht draaien van het vibrerend ei gaat stroef
 • Niet duurzaam
 • Trekkoord voelt minder fijn
 • Werkt op batterij
Vibrerend Ei

Mijn review en ervaring

Toen ik het EasyToys Vibratie Ei ontving was ik direct enthousiast. Het idee mijn partner de afstandsbediening te geven en de toy te gebruiken op openbare plekken vond ik al spannend an sich. Inmiddels hebben ik en mijn partner, het speeltje een aantal keer gebruikt en wij zijn aangenaam verrast.

Het is niet dat ik er van kon klaar komen, maar het is wel een hele leuke en spannende toy om voor het voorspel te gebruiken. Vooral tijdens een etentje of verjaardag, maakt dit het extra spannend. Mijn vriend vond het geweldig om de afstandsbediening te gebruiken. En het bracht ons wild en flirtend oogcontact, wat uiteindelijk bij thuis komst eindigde in een wilde sekspartij!

Het EasyToys vibrerend eitje kan ik dan ook zeker aanraden. Het is een leuk budgetproof seksspeeltje en heeft een mooi elegant en compact design. Enige nadelen die ik mij kan bedenken zijn: niet duurzaam, werkt op batterij en het eitje is moeilijk dicht te draaien.

Het EasyToys Vibrerend Ei kost € 25,00 en is te bestellen op EasyToys.nl en Bol.com

Benieuwd naar meer reviews? Klik hier! | TIP: bekijk ook mijn top 10 beste vibrators.