Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Review

De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit vibrator is dé perfecte toy als je liefhebber bent van tarzan vibrators en luchtdruk vibrators. Dit is namelijk de 2-in-1 oplossing! Met de Satisfyer Pro Rabbit stimuleer je gelijktijdig de clitoris en g-spot. Dubbele stimulatie zorgt bij veel vrouwen voor een intens en ongekend orgasme.

Zelf ben ik groot fan van dubbele stimulatie. De combinatie van g-spot stimulatie via trillingen en clitoris stimulatie via drukgolven leek mij dan ook hemels. Of het ook echt dit effect heeft? Je leest het hier in mijn Satisfyer Pro G-Spot Rabbit review.

Satisfyer Pro Rabbit

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit vibrator is een tarzan en luchtdruk -vibrator in één! Het zorgt voor gelijktijdige stimulatie van de g-spot en clitoris. Zo wordt de g-spot gestimuleerd door middel van trillingen en de clitoris door middel van lucht druk golven. Naast dubbele stimulatie is enkele stimulatie ook mogelijk door dat de motoren afzonderlijk van elkaar te bedienen zijn. De Pro Rabbit van Satisfyer heeft al veel vrouwen tot een adembenemend orgasme gebracht.

Voor de rest heeft de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit  maar liefst tien vibratiestanden en elf luchtdruk intensiteiten waar je uit kunt kiezen. De toy is oplaadbaar en wordt geleverd inclusief magnetische USB oplaadkabel. Het speeltje is waterbestendig waardoor je deze ook prima in bad of onder de douche kunt gebruiken.

De Satisfyer Pro+ G-Spot is omhuld met zacht, flexibel en lichaamsveilig siliconen. Het speeltje heeft een elegant design en is in het wit met rosy golden accenten uitgevoerd. De bedieningsknoppen bevinden zich op het handvat.

Satisfyer Rabbit Vibrator Review

Inhoud verpakking en eerste gebruik

Ik vind de vibrator een mooi vrouwelijk en elegant design hebben. Deze sluit goed aan bij de rest van Satisfyer lijn. Persoonlijk had ik de vibrator liever in een andere kleur siliconen gezien omdat ik witte toys persoonlijk minder mooi vind. Maar ieder zijn smaak natuurlijk!

Inhoud & Verpakking Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

De verpakking daarin tegen, vind ik prachtig! Het heeft een mooie magneet sluiting, maar ook is deze voorzien van een kartonnen hygiëne seal. Zo ben je er zeker van dat jij de eerste bent die de vibrator gaat gebruiken. Door dat de verpakking zo mooi vormgegeven is, kan de vibrator ook prima cadeau gegeven worden.

Hygienic Seal Satisfyer
Hygienic Seal Satisfyer

In de verpakking zelf bevinden zich de Satisfyer Pro Rabbit, een handleiding en de oplaadkabel. Voor gebruik dien je de vibrator eerst volledig op te laden (3 uur). De bedieningsknoppen bevinden zich op het onderste gedeelte van het handvat. Door de één van de knoppen of beide knoppen (dubbele stimulatie) 2 seconden ingedrukt te houden zet je de vibrator aan. Dit zelfde geldt voor het uitzetten. Om te switchen van stand druk je de knop kort in.

Maak voor het eerste gebruik altijd even de toy goed schoon met een toy cleaner. Gebruik eventueel een glijmiddel op waterbasis om de vibrator in te brengen. Het inbrengbaren gedeelte van de Pro Rabbit is zo’n 11 centimer en daardoor gemiddeld van formaat. Deze kan dus ook prima door beginners gebruikt worden.

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Dubbele stimulatie: clitoris en g-spot
 • Tarzan en luchtdruk -vibrator in één
 • Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
 • 10 vibratiestanden en 11 luchtdruk intensiteiten
 • Lange garantie
 • Oplaadbaar
 • Waterbestendig
 • Fluisterstil

Nadelen:

 • De clitoris stimulator is niet flexibel waardoor deze niet altijd goed zal aansluiten
 • Niet in andere kleuren verkrijgbaar
 • Niet flexibel
Satisfyer Pro+ G-Spot Vibrator Review

Mijn Satisfyer Pro G-Spot Rabbit review

OMG! Als je de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit eenmaal goed hebt zitten is deze vibrator echt geweldig. De dubbele stimulatie voelt geweldig en ik ben al meerdere keren klaar kunnen komen. Door dat de vagina/g-spot ook wordt gestimuleerd kom ik nog sneller klaar dan bij een gewone lucht druk vibrator. Ook heel erg fijn dat de stimulator los van elkaar te gebruiken zijn. Mocht het één te veel van het goede worden, ga je gewoon voor het andere. Ook erg fijn dat de Satisfyer Pro Rabbit zo stil is. Zelfs op het hoogste vibratie standje valt het geluid reuze mee.

Enige verbeter punten zijn wat mij betreft het materiaal waar deze vibrator van gemaakt is, deze had wel wat flexibeler mogen zijn. En dat de vibrator niet in andere kleuren verkrijgbaar is. Voor de rest echt een top ding! 🙂

De Satisfyer Pro+ G-Spot vibrator kost € 41,95 en is te bestellen op EasyToys.nl en Bol.com

Benieuwd naar meer reviews? Klik hier! | TIP: bekijk ook mijn top 10 beste vibrators.