Europe Magic Wand

Europe Magic Wand Review

De Europe Magic Wand is een van de beste én krachtigste speeltjes voor tussen de lakens! Het behoort tot een van de beste seksspeeltjes van 2022.

Waar deze in eerste instantie als massage apparaat bedoeld is, wordt deze tegenwoordig veel gebruikt als clitoris stimulator. Je kan dus wel zeggen dat deze meerdere lichaamsdelen letterlijk doet ontspannen! 😉

Waar deze wand vibrator nogal robuust van formaat is en anders oogt dan andere seksspeeltjes of vibrators, kan ik begrijpen dat dit wat uitleg vraagt. Daarom vertel ik je in deze review van de Europe Magic Wand alle ins en outs.

Magic Wand Europe

De Europe Magic Wand

De Europe Magic Wand is één van de eerste wand massagers ooit uitgebracht. Het apparaat is zo’n 40 jaar geleden op de markt gekomen en was in eerste instantie alleen bedoeld als massage apparaat. Later werd het apparaat herontdekt en zworen velen vrouwen bij de Magic Wand Europe als clitoris stimulator! Voor vrouwen die moeilijk tot een orgasme kunnen komen, bied deze massager dé oplossing. De Magic Wand is zelfs te zien als seksspeeltje in de bekende serie van Sex and the City.

Nu jaren later is deze wand vibrator vernieuwd en kent vele verbeteringen. Het staat nog steeds stipt in de top 3 van de beste seksspeeltjes. Deze massager wordt dan ook niet voor niks wereldwijd aanbevolen door seksuologen. Het speeltje spat uit in zijn krachtige vibraties. Voor echte vibraties moet je dus bij deze toy zijn. En dit op een ongelooflijk stille manier.

Europe Magic Wand Massager

Je kunt de Europe Magic Wand als massage apparaat of clitoris stimulator gebruiken. Het apparaat heeft 6 verschillende vibratie standen, van diepe tot kalmerende – vibraties. Clitoris stimulatie d.m.v. de vibrerende kop van het apparaat zorgt bij veel vrouwen voor hemelse orgasmes. Zelfs bij vrouwen die maar moeilijk tot een hoogtepunt kunnen komen. Het is dan ook een speciaal speeltje voor een eerste orgasme. Als je op internet de andere Europe Magic Wand reviews terug leest, zul je zien dat de Magic Wand Europe al heel veel vrouwen heeft kunnen verrassen.

Voor de rest is de massager heel makkelijk in gebruik. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en daarna klik je op de powerbutton om deze aan te zetten. Vervolgens regel je de intensiteit van de vibraties met de + (meer kracht) en – (minder kracht) knoppen op het handvat. Voor het uitschakelen klik je wederom op de power button.

Verpakking

Hitachi Magic Wand vs. Europe Magic Wand – Het verschil

Dan om antwoord te geven op de vraag: ”Wat is het verschil tussen de Hitachi Magic Wand en de Europe Magic Wand?”. Nou het antwoord is vrij simpel! De Hitachi Magic Wand en Europe Magic Wand zijn vrijwel hetzelfde, het enige verschil zit hem  in het vermogen. Zo is de Hitachi Magic Wand alleen te koop voor de Amerikaanse Markt en de EMW Vibrator voor de Europese markt. Dit komt doordat in Amerika een hoger aantal volt is toegestaan. Het verschil zit hem dus in de stekker en het vermogen. Raak niet in de war hiervan. In Amerika hebben ze de Hitachi Magic Wand, de toy in deze review beschreven is een afgeleide hiervan.

Europe Magic Wand Vibrator

Inhoud verpakking en eerste gebruik

De Europe Magic Wand komt in een zwarte kartonnen doos. De wand massager zelf zit netjes geseald in een plastic zakje, zo weet ik zeker dat ik de eerste gebruiker ben. Op de verpakking staat een QR code die je kunt scannen voor extra informatie. Zowel de verpakking als de magic wand zelf vind ik mooi vormgegeven.

Wat dan wel weer ideaal is dat deze massager niet opgeladen hoeft te worden aangezien deze bedraad is en daardoor direct klaar is voor gebruik. Voor het eerste gebruik maak ik deze nog wel eerst even schoon met een toy cleaner.

Het is een vrij groot apparaat (31 cm) met een heel lang snoer (236 cm). In eerste instantie moest ik hier even aan wennen, maar het wekte ook nieuwsgierigheid op. De massager is uitgevoerd in het wit met blauwe details. De knoppen spreken voor zich en dit maakt de bediening vrij eenvoudig. Mijn eerste indruk: robuust, duurzaam, eenvoudig in gebruik en goede kwaliteit. Now let’s try!

Voor- en nadelen Europe Magic Wand

 Voordelen

 • Zeer krachtige vibraties
 • Stil in verhouding tot kracht
 • Geschikt voor clitoris stimulatie
 • Geschikt voor massages
 • Kabellengte meer dan 2 meter
 • Hoeft niet opgeladen te worden, direct klaar voor gebruik
 • Brengt veel vrouwen tot een orgasme
 • Uit te breiden met verschillende opzetstukjes (los verkrijgbaar)
 • Hoge kwaliteit/duurzame aanschaf

Nadelen

 • Bedraad
 • Hoge aanschafprijs
 • Niet waterbestendig
 • Groot, neemt veel ruimte in beslag
Europe Magic Wand

Europe Magic Wand Review

Ik vind de Europe Magic Wand een ge-wel-dig apparaat! Ik heb deze wand vibrator al meerdere keren gebruikt en wederom elke keer tot een groot succes. Een hemels en magisch orgasme als resultaat. Door het formaat en de niet alledaagse vorm was ik in eerste instantie wat sceptisch, maar inmiddels ben ik (maar ook mijn vriend) volledig overtuigd. Het is een echte kracht patser en zeer geschikt voor zowel massages als clitoris stimulatie.

Als je van krachtige, diepe en kalmerende vibraties houd, dan zit je met de aanschaf van deze toy sowieso goed. Ook als het niet al te veel herrie mag maken, zit je goed, want deze wit/blauw vriend is stil voor zijn kracht!

Ook leuk dat je de toy met los verkrijgbare opzetstukken zo om kunt toveren tot bijvoorbeeld een g-spot vibrator. Het kost wat, maar dan heb je ook zeker wat. Dit apparaat is namelijk van hoge kwaliteit en daardoor ook nog eens duurzaam.

De Europe Magic Wand kost gemiddeld € 110,00 en is verkrijgbaar bij de Willie.nl en Bol.com

Benieuwd naar meer reviews? Klik hier!