Teazers Pair Vibrator

Teazers Pair Vibrator Review

Vandaag een review van de Teazers Pair Vibrator. Als ik de reviews mag geloven valt deze in de top 10 van best verkochte vibrators op Bol.com en Amazon. De Pair Vibrator van Teazers is een multifunctionele vibrator, speciaal ontworpen voor koppels. Het leuke aan deze vibrator is dat je deze op verschillende manieren kunt gebruiken.

Je kunt de Teazers Pair Vibrator samen gebruiken of alleen. Dit geldt zowel voor man als vrouw. Het is een leuk seksspeeltje om nieuwe dingen mee uit te proberen. Daarnaast is het ook nog een budget vriendelijk model. Ik testte de vibrator voor je uit en hier lees je mijn Teazers koppel vibrator review.

Teazers Vibrator voor koppels

Teazers Pair Vibrator

De Teazers Pair Vibrator is een koppel vibrator die is bedoeld voor koppels. Je kan de vibrator alleen of samen met je partner gebruiken. De vibrator is kenmerkend aan zijn fel roze kleur en de u-vorm aan het uiteinde. De vibrator is omhuld met zacht, flexibel en medical grade silicone.

De verpakking geeft aan dat je met de Teazers Pair Vibrator verschillende erogene zones stimuleren. Denk hierbij aan de vagina, clitoris, g-spot, penis, prostaat en anus. Dit komt door zijn unieke vorm en 3 vibratie punten. Je kan je veel kanten op met deze vibrator.

De Teazers Pair Vibrator is in verschillende standjes te gebruiken en heeft veel gebruiksmogelijkheden. Dit maakt een geschikt model voor zowel de beginner als gevorderde gebruiker van vibrators.

Eigenschappen.

De Teazers Pair Vibrator heeft in totaal 7 vibratiestanden. Drie hiervan zijn snelheden en vier patronen. Het model is makkelijk te bedienen met de knopjes die zich onder het logo bevinden op de schacht. Je schakelt de vibrator aan en uit met de power button door deze een paar seconden ingedrukt te houden. Met deze zelfde knop bedien je ook de motor in de schacht van de vibrator. Dit gaat om het gedeelte wat je vaginaal of anaal kan inbrengen.

De andere knop met het +-icoon dient voor de 2 motoren in de uiteinde van de u-vorm. Bij beide knoppen geldt dat bij iedere klik op de knop, je switcht tussen vibratie mode. De Teazers Pair Vibrator bevat ook diverse ribbels en nopjes voor extra stimulatie. De koppel vibrator wordt inclusief USB-oplaadkabel geleverd. Deze kan je onder het DC merk pluggen. De oplaadtijd van de Teazers Pair Vibrator is 90 minuten.

Voor de rest is de vibrator waterbestendig en heeft een inbrenglengte van 14,00 cm. De pair vibrator valt onder de stille modellen door dat deze minder dan 52 dB. Je kunt er dus ongestoord van genieten.

Multifunctionele vibrator

Gebruiksmogelijkheden.

Het leuke aan deze Teazers Pair Vibrator is dat deze meerdere gebruiksmogelijkheden heeft. Je kan de vibrator gebruiken om meerdere lichaamsdelen te stimuleren. Je kan beide uiteinden tegelijk of apart van elkaar gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld het U-vormige uiteinde als masturbator om de penis te stimuleren. Dit doe je door de u-vorm langzaam over de penis heen en weer te bewegen. Of gebruik de 2 uiteinde van de U-vorm als clitoris stimulator. Hiervoor plaats je de clitoris tussen de twee uiteinden.

Wat ook nog mogelijk is met deze Teazers Pair Vibrator is om de toy te gebruiken voor dubbele penetratie. Laat de man de u-vorm om zijn penis dragen en penetreert met de schacht anaal terwijl de penis vaginaal penetreert. Voor extra plezierige ervaring gebruik wat glijmiddel op waterbasis in combinatie met deze toy. Ik adviseer ook om altijd de vibrator schoon te maken na gebruik! Doe dit bijvoorbeeld met een hiervoor bedoelde toycleaner.

Voordelen en nadelen Teazers Pair Vibrator

Voordelen:

 • Multifunctioneel seksspeeltje
 • 7 vibratie standen (3 snelheden, 4 patronen)
 • Leuk seksspeeltje voor koppels
 • Leuke manier om nieuwe dingen uit te proberen
 • Stil voor een vibrator, produceert minder dan 52 dB
 • Oplaadbaar
 • Waterbestendig
 • Ribbels en nopjes voor extra stimulering
 • Budget proof model

Nadelen:

 • 90 minuten oplaadtijd staat gelijk aan 90 minuten gebruik
 • Oplaadkabel is niet magnetisch
 • Kop niet draaibaar (dit is bij de Satisfyer Multifun 3 bijvoorbeeld wel het geval)
 • Een uitgebreidere uitleg van gebruiksmogelijkheden had er van mij wel bij gemogen (nu alleen illustratie plaatjes klein afgebeeld)
Partner vibrator

Teazers Pair Vibrator Review en Ervaring

Ik ben erg tevreden over de Teazers Pair Vibrator. Ik vind hem vergelijkbaar met mijn Satisfyer Multifun 3. Alleen dit model is een stuk goedkoper, heeft stimulatie ribbels/nopjes en heeft geen draaibare kop. Ik vind het fijn dat de vibrator extra nobbels en ribbels bevat voor extra stimulatie. Ook is de toy makkelijk te bedienen. Daarnaast vind ik dat het deze heel erg mooi is vormgegeven, vooral de felle roze kleur doet het hem. Ik houd ervan!

Ik heb de vibrator zowel alleen als samen uitgeprobeerd en het is voor beide partijen een feestje geweest. Erg lekker vind ik dat de schacht van deze vibrator toewijd oploopt. Dit maakt stimulering van mijn G-Spot ook goed mogelijk en lekker. Als je op zoek bent naar een multifunctioneel speeltje zou ik deze zeker aanraden. De Teazers Pair Vibrator kost gemiddeld € 28,95 en is hier verkrijgbaar bij o.a. de Bol.com

Benieuwd naar meer reviews? Klik hier!

Heb jij al ervaring met de Pair Vibrator? Of een andere koppel vibrator?