Womanizer Premium Luchtdruk vibrator

Womanizer Premium Vibrator Review

Vandaag deel ik mijn ervaring en review over de Womanizer Premium Luchtdruk vibrator. Het heeft mij lang doen overwegen om de Womanizer Premium Luchtdrukvibrator aan te schaffen. Dit komt door dat de vibrator vergeleken met andere vibrators hoger in prijsklasse zit.

Toch door de velen positieve verhalen en mijn eigen grote nieuwsgierigheid, besloot ik de vibrator te bestellen. Want als ik de reviews, maar ook mijn vriendinnen moest geloven, zou de Womanizer niet te vergelijk zijn met andere luchtdruk vibrators. Zo las ik bijvoorbeeld dat deze toy het ”echte” werk wist te verrichten.

Ik als singel vrouw vindt dat ik aan het eind van het jaar wel wat extra heb verdiend, daarom gaf ik mij zelf de Womanizer Premium alvast voor de kerstdagen cadeau. Benieuwd of deze clitoris stimulator echt wonderen verricht? En wat de Womanizer Premium nou zo bijzonder maakt vergeleken met andere modellen? Je leest het hier in mijn uitgebreide Womanizer Premium review.


Womanizer Clitorisstimulator

Womanizer Premium

Het merk Womanizer kwam als eerste op de markt met een vibrator die op luchtdruk werkt. Het merk loopt dan ook voor op deze technologie en heeft inmiddels ook een eigen patent op hun eigen Pleasure Air-technologie. De Womanizer Premium is dé echte koploper op het gebied van luchtdruk vibrators.

Dit model staat bekend om zijn speciale drukgolf stimulatie die als intens word ervaren en zorgt voor optimale stimulatie van de clitoris. Ondanks de hoge prijs, zijn vrouwen lyrisch over dit product. Zelfs vrouwen die moeilijk tot een orgasme komen, lukt het met de Premium wel.

Smart Silence & Auto Pilot functie

De Premium heeft naast zijn Pleasure Air-technologie ook nog 2 speciale functies. Namelijk de Smart Silence functie en de Auto Pilot functie. De Smart Silence functie is een functie waarbij de vibrator automatisch uitschakelt wanneer deze niet meer in de buurt of in contact komt met de huid. Dit is ideaal want hierdoor maakt deze ook niet onnodig geluid.

Nou maakt de Premium al sowieso vrij weinig geluid. De clitoris stimulator produceert op zijn hoogst > 40 db. De Auto Pilot functie is een functie waarbij de vibrator automatisch switch van standen. Deze functie bouwt de intensiteit geleidelijk op. Ideaal als je zonder al te veel bediening van de drukgolven wilt genieten.

De Auto Pilot functie heeft 3 verschillende intensiteiten van opbouwen. Het stimuleren van de clitoris met de Auto Pilot functie zorgt bij veel vrouwen voor een orgasme.

Overige eigenschappen

Voor de rest is de Premium oplaadbaar en waterbestendig. De vibrator word inclusief magnetische USB-oplaadkabel geleverd. De toy heeft een oplaad tijd van 120 minuten. Wat echt super is is dat je bij een opgeladen batterij maar liefst 240 minuten plezier aan deze Premium hebt. In de verpakking zit ook nog een smaller opzet stukje.

Mocht je een kleinere clitoris hebben en/of de drukgolven intenser willen ervaren, kan je gebruik maken van dit opzetstukje. Ik zelf maak gebruik van het smalle opzetstuk.

De Womanizer Premium is gemaakt van lichaamsvriendelijk siliconen en ABS. Het materiaal is ftalaat-vrij en heeft een PU-coating. De Premium is gemaakt volgens de EU-richtlijn 1907/2006 / EG. Afmetingen zijn 155 x 50 x 35 mm.

Womanizer Premium opladen

Gebruiksaanwijzing Womanizer Premium

De Premium is vrij makkelijk te bedienen. De knopjes van de Womanizer bevinden zich aan de bovenkant van het model. Iets wat ik erg fijn vind, want dit maakt de bediening tijdens het gebruik alleen maar makkelijker. Bij veel andere luchtdruk vibrators zitten de knopjes aan de onderkant. Dit is veel handiger.

Het aan/uit knopje herken je direct aan het schakelaar symbool. Je doet de Premium  aan door de aan/uit knop een paar seconden lang ingedrukt te houden. Voor het uitschakelen werkt dit hetzelfde. Onderaan de premium bevinden zich de knopjes om te schakelen tussen de intensiteit standen. De + button druk je in om te versnellen en de – button om te verzachten.

Het golvende symbool is voor de Auto Pilot functie. Door op deze knop te klikken schakel je de Auto Pilot functie aan. De Auto Pilot functie kent 3 modus, met één druk op de knop switch je tussen de standen. Voor een zo comfortabel mogelijk gebruik kun je wat glijmiddel op waterbasis op je clitoris aan brengen voor dat je de Womanizer Premium gaat gebruiken. Maak de Premium altijd schoon na gebruik. Dit kun je doen met lauw warm water en een beetje toycleaner.

>>Bestel hier een toycleaner<<
>> Bestel hier glijmiddel op waterbasis<<

Verpakking

Inhoud verpakking

Als aller eerst wat een prachtige verpakking heeft de Womanizer Premium. Het zit een in een mooi stevig doosje met magnetische sluiting. Vanuit het doosje is de vibrator direct goed zichtbaar. Als je het doosje open klapt word direct zichtbaar wat de eigenschappen van deze vibrator zijn.

De verpakking heeft ook 2 hygienic seals. Dit zijn 2 stickers waarop vermeld staat dat wanneer deze eenmaal zijn verwijderd, de vibrator niet meer retour kan. Dit vind ik een heel positief iets en hiermee waarborgen zij ook dat de vibrator geheel nieuw en hygiënisch in gebruik is.

Eenmaal de verpakking open gemaakt, vindt je de gehele inhoud terug. In de verpakking van de Womanizer Premium vind je de luchtdrukvibrator zelf terug, maar ook een handleiding, toy bag, magnetische USB-oplaadkabel, smaller opzetstuk en een handleiding.

De verpakking is afgestemd op de kleur vibrator die je kiest. Ik ben gegaan voor de Premium Black en deze heeft dus een bijpassende zwart design qua verpakking en accessoires. De Womanizer luchtdruk vibrator is in totaal in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk:

Voordelen en nadelen Womanizer Premium

Voordelen

 • Pleasure Air-technologie: Unieke drukgolfstimulatie
 • 12 Intensiteitsstanden
 • Oplaadbaar
 • Waterbestendig
 • Smart Silence functie: Functie waarmee de vibrator alleen aan gaat, wanneer deze bijna of in aanraking met de huid komt.
 • Auto Pilot functie: Functie waarmee de vibrator de intensiteit van de drukgolven automatisch opbouwt.
 • Fluisterstil, produceert maximaal <40dB
 • Bij een volledig opgeladen batterij (oplaadtijd 120 min.), gaat deze 240 minuten mee!
 • Duidelijke handleiding in verschillende talen
 • Inclusief mooie verpakking, handleiding, magnetische USB-oplaadkabel, toybag en extra opzetstuk (smallere).

Nadelen

 • Je krijgt er geen genoeg van 😉
 • Duur in aanschaf
Womanizer Premium

Womanizer Premium Review en Ervaring

Wat ben ik blij dat ik de Womanizer Premium luchtdruk vibrator heb aangeschaft! Ik kan de positieve verhalen en reviews beamen. Het is misschien dan een hele investering, maar ik vindt het deze investering meer dan waard. Het klopt echt dat deze vibrator heel anders aanvoelt dan andere luchtdruk vibrators. Het gevoel is anders en komt niet in de buurt van bijvoorbeeld de Satisfyer Pro 2 Next Generation.

Ik vind de luchtdruk golven veel intenser en doordringender, zonder dat het overgevoelig wordt en/of gaat irriteren. Met de Womanizer Premium kan ik veel langer genieten en ervaar ik een langer maar ook intenser orgasme. Het is echt heel lekker!  Voorheen was de Satisfyer Pro Penguin mijn favoriete speeltje, maar ik kan nu zeggen dat dit model deze toch echt wel heeft vervangen. Een toy waar ik nog veel en lang plezier ga hebben.

Ik vind ook dat je echt waar voor je geld hebt. Voor de Smart Silence, Auto Pilot en de knopjes aan de bovenkant maken deze luchtdruk vibrator uniek. Vergeleken met andere luchtdruk vibrators vind ik ook dat dit toch ook wel het meest stille model is die ik ooit heb gehad. Ideaal dat wanneer de vibrator niet meer in contact is met de huid, deze direct stopt.

Dit vind ik heel fijn want als het mij dan te veel wordt op de hoogste stand, haal ik deze gewoon van mijn clitoris af. Weet jij dat je goed gaat op clitoris stimulatie? En/of ben je fan van lucht druk vibrators? Dan zou ik je deze vibrator zeker aanraden. Het is letterlijk een goede investering op je seksleven 🙂

De Womanizer Premium vibrator kost gemiddeld € 189,00 en is hier verkrijgbaar bij o.a. de Bol.com

Benieuwd naar meer reviews? Klik hier! Bekijk hier alle Womanizer Vibrators.

Heb jij al ervaring met de Premium? Of een andere luchdruk vibrator?